AniPlan: Gratis innmelding i juli

I juli får du første måned gratis om du melder deg inn i AniPlan hos oss i AniCura Jeløy Dyresykehus

Hva er AniPlan?

Hos AniCura er friske dyr og fornøyde dyreeiere vårt primære fokus, og derfor har vi utviklet AniPlan®. AniPlan® er en skreddersydd helseplan med forebyggende tjenester og behandlinger som er med på å holde hunden eller katten din ved god helse, og som reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer. AniPlan® gir i tillegg god rabatt på ytterligere tjenester og produkter, samtidig som den bidrar til en regelmessig og nær dialog med din veterinær og dyrepleier. AniPlan® betales via et fast månedsbeløp. I utlandet har slike helseplaner blitt tilbudt i flere år, til dyreeieres store glede.

Du kan velge mellom AniPlan for hund og katt. For begge dyrearter er det et basis og et pluss abonnement. Du binder deg til 12 måneder i abonnementet. Og pris per måned er:


Hvilke tjenester inngår?

Det inngår ulike tjenester i basis og pluss abonnementet. Felles for dem begge er at du ila 12 måneder kan benytte deg av en vaksine med helsekontroll, gratis kloklipp, en helsekontroll med tannsjekk, gratis resept, gratis konsultasjoner i AniCura-appen, rabatt på bendelormbehandling for utenlandsreise, rabatt på tannrens, gratis direkteoppgjør ved bruk av forsikring, og gode rabattordninger på fôr fra flere produsenter. Du kan lese mer om tjenestene som inngår her.

Hva kan du spare hos oss?

Dette er bare noen av fordelene som AniPlan medlem.

Har du spørsmål om AniPlan så kan du sende en mail til vår AniPlan-ansvarlig, Rebekka Helgesen.
E-post: rebekka.helgesen@anicura.no