Før du kommer på besøk på klinikken vår med et av dine kjæledyr er det flere ting det kan være lurt å ha tenkt igjennom.

Før HD/AD røntgen/patella status/spondylose sjekk

Husk å faste hunden i ca 12 timer før timen. Dette innebærer at hunden ikke skal ha tilgang til mat, men den kan få fri tilgang til vann.

Vi anbefaler at alle som skal foreta undersøkelse hvor resultatet skal sendes inn til Norsk Kennel Klub (NKK) går inn på Mine sider på intranettet før besøket hos oss og forhåndsbestiller undersøkelsen, betaler og i tillegg skriver ut papirene på hunden som skal undersøkes på forhånd! På denne måten sparer du både penger og tid, fordi NKK slipper å sende deg en faktura for avlesningen av bildene, samtidig som du får raskere svar på avlesningen fordi du i forkant av undersøkelsen blir tildelt et saksnummer. Les mer på NKK egne hjemmesider.

Informasjon før tannsteinfjerning og tanntrekk

Her ved Anicura Jeløy dyreklinikk tar vi alle forholdsregler for å få en så trygg og smertefri tannbehandling som mulig. Før tannbehandling er det noen ting du som eier også må tenke på.

Hunder skal faste ca 12 timer før tannbehandling. Dette innebærer at hunden ikke skal spise mat, men skal ha tilgang til vann som vanlig. Katter og gnager bør ikke fastes.

Hvis dyret ditt går på medisiner, må dette informeres om ved levering.

Hunden skal luftes godt før behandling, gå gjerne en lengre tur.

Det kan være vanskelig å anslå en pris på forhånd før man ser grundig inn i munnhulen og eventuelt på tannrøntgen, eier må derfor ha lagt igjen telefonnummer ved levering og være tilgjengelig på telefon under tannbehandling av dyret. Når tannbehandlingen er ferdig, vil du bli kontakter av en veterinær eller dyrepleier/assistent.   

Oppfølging etter en tannbehandling kommer an på hva som er gjort. Du vil få beskjed av veterinær eller dyrepleier/assistent ved utlevering av dyret.

Informasjon før operasjon ved Jeløy Dyreklinikk

Ved Jeløy Dyreklinikk tar vi alle forhåndsregler for å få en så trygg og smertefri operasjon som mulig. Før en operasjon er det noen ting du som eier også må tenke på.

Hunden må faste ca 12 timer før operasjon. Dette innebærer at hunden ikke skal spise mat, men kan drikke vann som vanlig. Katter og gnagere bør ikke fastes. Enkelte typer operasjoner og undersøkelser som feks gastroskopi og endoskopi krever lengre fasteperiode, og du vil da få beskjed om dette. 

For å minske faren for infeksjon bør dyret være nyvasket. Luft hunden godt samme dag som den skal leveres til operasjon.

Hvis dyret går på faste medisiner må dette informeres om ved levering.

Når operasjonen er ferdig vil du bli kontaktet av en veterinær eller dyrepleier/assistent.

Etter de aller fleste operasjoner blir dyret oppstallet en eller flere dager for oppfølging.

 

Fant du ikke det du lurte på? Ring oss på tlf. 69911090 så svarer vi deg så godt vi kan.