Kristiansand S

AniCura Vågsbygd

AniCura Vågsbygd er en velutstyrt dyreklinikk med fokus på smådyr. Hos oss treffer du dyktige dyrleger og dyrepleiere og du og ditt kjæledyr vil få trygg og god service.

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

38033315

vagsbygd@anicura.no

Skyllingsheia 1, 4621 Kristiansand S

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Lær mer om ditt dyr

Uansett om du har en hund, katt eller et annet smådyr, er vi her for deg. Hos AniCura kan vi hjelpe deg både med kunnskap og med medisinsk eller kirurgisk hjelp. Det finnes mye man kan lære seg om sitt dyr, og dess mer du kan, dess lettere blir det å avgjøre om du må oppsøke en veterinær eller ikke.

På den lille klinikken i Vågsbygd møter du et godt team med bred kunnskap om dyr. Vi er oppriktig opptatte av god service og trygghet for deg som dyreeier og ditt kjæledyr.

Dyreklinikken er velutstyrt og har de aller fleste diagnostiske hjelpemidler man trenger for å kunne stille en sikker diagnose på ditt kjæledyr, inkludert røntgen, gastro- og endoskopi, ultralyd og blodanalysemaskiner. Dette er viktig for å kunne sette i gang den beste behandlingen.
Blant våre veterinærer og dyrepleiere har vi samlet mye kompetanse og erfaring, og du vil få god hjelp innen både tannbehandling, beinkirurgi og bløtvevskirurgi, indremedisin og hudsykdommer. Velkommen til AniCura Vågsbygd! 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Se våre behandlinger og tjenester

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura VågsbygdFinn en annen klinikk

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.