Gibort-dag til Gryta Aktivitetssenter

Lørdag 11. juni ønsket vi å gjøre en forskjell for dyr og eier som ikke har det så lett.

To av våre veterinærer, Titti og Ine, samt dyrepleiere Merete og May, dyrepleier student Hanne og klinikkassisten Emilie møtte lørdag opp frivillig på jobb for å gi et tilbud til kjæledyrene til brukere av Gryta Aktivitetssenter. Det ble foretatt alt fra helsekontroller, vaksinasjoner og kloklipp til laser- og tannbehandling

Alle fikk en bag med sunt og godt fôr tilpasset hver enkelt, leker og utstyr. Tusen takk til de som var med og sponset; fôrprodusentene Eukanuba, Hills og Specific, vaksineprodusentene MSD og Merial samt utstyrsleverandøren Kruuse.

Adressa var på plass og laget en liten reportasje om dagen. 

Link: http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2016/06/12/Stilte-opp-gratis-for-kj%C3%A6ledyrene-12880161.ece

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.