Tannkampanje(2)

Dårlig tannhelse hos hund og katt kan ha alvorlige følger. Et av de vanligste helseproblemer hos hunder og katter er dårlig tannhelse.

Hunder og katter blir stadig eldre, og fortjener å ha en sunn og frisk munn hele livet! Vi vet at forekomsten av tannløsning hos hunder og katter øker med alderen, og mange går rundt med tannstein eller tannkjøttbetennelse. I mai har vi tannkampanje i AniCura- klinikkene i Oslo og Bærum. Vi gir gratis tannkontroller og rabatterte tannrenser, og vi vil ha ekstra fokus på munnhulen til alle pasienter som kommer innom til oss. Når kikket du sist på de bakerste jekslene til Fido eller Mons? Vi tar gjerne sjekken for deg!

For mer informasjon om viktigheten av tannpuss og god munnhygiene kan du lese på våre Fakta og Råd-sider om
tannstein hos hund og tannstein hos katt, samt en rekke andre artikler om hunder og katters helse.

TannkampanjeFra 2. mai til 31. mai 2016

 • Gratis tannsjekk Rabatt på tannrens
 • 50% rabatt på første pose T/D eller VetEssentials fra Hill's
 • Deretter 100 kr. rabatt ved kjøp av minst 1,5 kg. VetEssentials eller T/D. 
 • Lojalitetkort. Hver 8. pose VetEssentials gratis.
 • Rabatt på Bucadog og Bucacat tannpasta og tyggelapper 

 

Gjelder kun hos AniCura Bygdøy, AniCura Ekeberg, AniCura Grünerløkka, AniCura Majorstuen, AniCura Sandvika og AniCura Østerås.

Ring din AniCura klinikk og bestill time i dag.

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.