Peder Haaland- Ny toppkirurg til PetVett

Peder Haaland er en av Europas dyktigste veterinærer innenfor arthroskopi, og han har tilegnet seg solid kompetanse og erfaring i arthrologi, ortopedi og neurokirurgi. Han har gjennomført mer enn 2000 arthroskopier og nærmere 1000 kneoperasjoner (TPLO og TTA).

Peder Haaland var ferdig utdannet ved NVH i 1998, og arbeidet der som klinikkveterinær i fire år etter studiet. Regiondjursjukhuset Strömsholm ved Västerås og gjennomførte et ”ECVS residency in Small Animal Surgery” med Lennart Sjøstrøm som veileder. Strömsholm er Sveriges største Regiondjursjukhus med ca 30 ansatte veterinærer. Etter 5 år i Sverige ble han førstelektor ved Norges Veterinærhøskole. Peder er nå tilknyttet PetVett.Ny stjernekirurg til PetVett - Peder Haaland

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.