Peder Haaland- Ny toppkirurg til PetVett

Peder Haaland er en av Europas dyktigste veterinærer innenfor arthroskopi, og han har tilegnet seg solid kompetanse og erfaring i arthrologi, ortopedi og neurokirurgi. Han har gjennomført mer enn 2000 arthroskopier og nærmere 1000 kneoperasjoner (TPLO og TTA).

Peder Haaland var ferdig utdannet ved NVH i 1998, og arbeidet der som klinikkveterinær i fire år etter studiet. Regiondjursjukhuset Strömsholm ved Västerås og gjennomførte et ”ECVS residency in Small Animal Surgery” med Lennart Sjøstrøm som veileder. Strömsholm er Sveriges største Regiondjursjukhus med ca 30 ansatte veterinærer. Etter 5 år i Sverige ble han førstelektor ved Norges Veterinærhøskole. Peder er nå tilknyttet PetVett.Ny stjernekirurg til PetVett - Peder Haaland

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.