Kastreringskampanje katt

Fra 8 Oktober-2 November har vi på AniCura Dyreklinikk Sørlandet kampanjepris på kastrering av katt inkludert id-merking, dersom katten din er inne for kastrering får du også 50% rabatt på vaksine. I kampanjeperioden har vi også gode priser på alle typer kattefôr fra Virbac, Ever Clean kattesand og leker til pys.

Kastrering hannkatt+id-merking 1712,-

Kastrering hunnkatt+id-merking 2783,-

Inkludert i prisen:

 • Helsesjekk
 • Registrering i Dyreidentitet
 • Post-operativ kontroll

Eventuell body/krage og smertestillende kommer i tillegg.

Dersom katten din trenger vaksine får du denne til kun 454,- i sammenheng med kastrering.

I kampanjeperioden gir vi deg 20% rabatt på alle vedlikeholsfôr til katt fra Virbac, Ever Clean kattesand og alle leker til pys.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.