Kastreringskampanje katt

Fra 8 Oktober-2 November har vi på AniCura Dyreklinikk Sørlandet kampanjepris på kastrering av katt inkludert id-merking, dersom katten din er inne for kastrering får du også 50% rabatt på vaksine. I kampanjeperioden har vi også gode priser på alle typer kattefôr fra Virbac, Ever Clean kattesand og leker til pys.

Kastrering hannkatt+id-merking 1712,-

Kastrering hunnkatt+id-merking 2783,-

Inkludert i prisen:

 • Helsesjekk
 • Registrering i Dyreidentitet
 • Post-operativ kontroll

Eventuell body/krage og smertestillende kommer i tillegg.

Dersom katten din trenger vaksine får du denne til kun 454,- i sammenheng med kastrering.

I kampanjeperioden gir vi deg 20% rabatt på alle vedlikeholsfôr til katt fra Virbac, Ever Clean kattesand og alle leker til pys.

Flere nyheter

 • Åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet

  Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer. I samarbeid med Kirkens Bymisjon arrangerer AniCura Dyresykehus Sørlandet åpen dag for kjæledyr i rusmiljøet i Kristiansand.
   Les mer om dette
  • Tur i snø og kulde

   I store deler av landet laver snøen ned, til glede for skientusiaster og vinterelskere, og til frustrasjon for de som ikke investerte i snøfreser i år heller. De aller fleste hunder synes snø er stas. I snøen blir luktene fra andre hunder veldig tydelige, og de blir liggende lenge. Tur er enda mer spennende enn før! Men kulde, salt og skitur kan by på noen utfordringer for våre firbeinte.
    Les mer om dette
   • Tips til valentinsdagen

    Det renner over av gavetips og idéer til romantiske gester for tiden – og vi er ikke dårligere! Vi elsker jo våre firbeinte venner til månen og tilbake. Men hva ønsker egentlig Fido og Mons seg i gave?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.