Kastreringskampanje katt

Fra 8 Oktober-2 November har vi på AniCura Dyreklinikk Sørlandet kampanjepris på kastrering av katt inkludert id-merking, dersom katten din er inne for kastrering får du også 50% rabatt på vaksine. I kampanjeperioden har vi også gode priser på alle typer kattefôr fra Virbac, Ever Clean kattesand og leker til pys.

Kastrering hannkatt+id-merking 1712,-

Kastrering hunnkatt+id-merking 2783,-

Inkludert i prisen:

 • Helsesjekk
 • Registrering i Dyreidentitet
 • Post-operativ kontroll

Eventuell body/krage og smertestillende kommer i tillegg.

Dersom katten din trenger vaksine får du denne til kun 454,- i sammenheng med kastrering.

I kampanjeperioden gir vi deg 20% rabatt på alle vedlikeholsfôr til katt fra Virbac, Ever Clean kattesand og alle leker til pys.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.