Kom-i-form

Visste du at nesten hver tredje hund risikerer alvorlig sykdom grunnet overvekt, og at mange katter er deprimerte på grunn av for lite stimuli? Daglige turer og lek, samt et næringsrikt fôr er viktig for at din bestevenn skal holde seg frisk og rask! 

1. – 31. mars satser vi i AniCura derfor litt ekstra på ”kom i form”. I løpet av kampanjeperioden kan du få 35% rabatt på følgende vektkontroll- og slankefôr;

  • Hill's metabolic
  • Hill's r/d
  • Hill's m/d
  • Hill's metabolic treats (lavkalori godbiter til hund og katt)
  • Eukanuba Restricted Calorie
  • Eukanuba Joint Mobility

Du får også fra -20% på utvalgte aktiviseringsleketøytil hund og katt.

Trening for kropp og sjel

Visste du at det i tillegg til vektkontrollfôr er viktig at din firbeinte venn får rett mengde mosjon og stimuli. Ikke bare fordi vekten viser for mye, men for å opprettholde god helse og et godt humør. I hverdagen holder det kanskje med de vanlige turene, men utfordre hunden din ved å gjøre turene varierte - motiverende for både hund og eier! Dra på skitur, la hunden trekke pulk eller vogn, dra på sykkeltur, tren bakketrening og gå skogsturer i mer ulendt terreng hvor hunden kan balansere på stokker, steiner og stubber. La hunden søke etter godbiter og leker. Dra på svømming. Mulighetene er mange, men husk at mental trening er like viktig som fysisk trening!

Det er ofte lettere å mosjonere en hund enn en katt, men det finnes ting man kan gjøre for å hjelpe katten med forbrenningen. Lek med ball, mus i hyssing, garnnøste, sørg for klatremuligheter og hvis mulig la pus komme ut og løpe. Innekatter kan med litt trening luftes i sele og bånd. Husk å velge en skikkelig og sikker Y-sele (hundesele) fremfor T-seler som er tynne og lett løsner/ryker hvis pus blir redd og drar hardt i linen. Det kan også være fint å sette mat- og vannskåler høyt for at katten må hoppe opp for å få tak i kaloriene.

Det kan være en tålmodighetsprøve å slanke et dyr, særlig en katt, men det er utelukkende positive helsegevinster å hente, og dyrets livskvalitet vil øke i takt med at fettet forbrenner.

OBS! Light-fôr er ikke det samme som slankefôr :-)

Gå, jogg eller løp inn til oss for flere gode råd om kosthold, mosjon og helse.

Velkommen!

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.