Seniorkampanje(2)

Å bli eldre er i seg selv ingen sykdom eller lidelse, men ved økt alder kommer også endringer i dyrets behov og de blir som oss mennesker lettere mottakelig for sykdom. Ved å oppdage forandringer tidlig kan vi forsinke eller i beste fall stagnere sykdommen helt. Vær føre var og få dyret ditt undersøkt fra topp til tå, slik at det kan møte alderdommen med best mulig skussmål.

Men når er egentlig dyret ditt gammelt? 
En mye brukt, men feil regnemetode er å si at ett hundeår tilsvarer sju menneskeår. Grunnen til at dette blir feil, er at det ikke tas med i betraktning hvilken rase hunden er. Den forventede levetiden henger nøye sammen med dyrets størrelse. Mens en chihuahua fint kan bli 18 år, er forventet levealder på en grand danois rundt 10 år. Dette gir et stort spenn i når hunden regnes som senior. Grovt beregnet kan man si at små raser er gamle når de er 10 år (chihuahua, pomeranian, jack russel, beagle, osv), mellomstore raser rundt 7 år (Engelsk setter, golden retriever, labrador, osv) og de største rasene fra 5 års alder (mastiff, grand danois, leonberger, osv). Fordi katter ikke har slike store rasevariasjoner kan vi si at senioralder er mellom 8-10 år.

Hele mai måned har vi seniorkampanje på klinikken og tilbyr en pakkepris på;

- Grundig helseundersøkelse
- Stor blodprofil
- Kloklipp

Ordinær pris; 2535,-
Kampanjepris; 1990,- hund / 1800,- katt (uten kloklipp)

Samtidig får du -20% på Dr. Baddakys Omega-3. En fantastisk god fiskeolje som styrker immunforsvaret og øker kroppens blodgjennomstrømming til vitale organer. Omega-3 er også viktige byggesteiner for huden, mage-tarm-kanalen, hjernen (spesielt hukommelsen) og for netthinnen i øyet. Omega-3 bør gis som et daglig fôrtilskudd til alle dyr, men spesielt eldre hunder og katter.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.