Valpekvelder i 2017

Vi inviterer nok en gang til en spennende kveld med innføring i stell av valp og forebygging av sykdom. AniCura Valpekveld holdes på AniCura Dyresykehus Oslo, Uelands Gate 85 i Oslo.

Velkommen til oss 

  • Torsdag den 21. september kl. 19:30
  • Torsdag den 23. november kl. 19:30

Under kurset fokuserer vi på grunnleggende stell av den nye valpen, du får innføring i hvordan man renser ører, klipper klør og legger potebandasje. Vi snakker også om viktigheten av riktig fôring, behandling mot innvollsorm, vaksinering og sjekk av tenner. Veterinæren vil også gi deg innblikk i hvilken type førstehjelp man kan gi selv i akuttsituasjoner, og når man må kontakte dyreklinikk omgående. 

Vi har holdt gratis valpekurs for glade og fornøyde kunder i mange år, og har svar på de aller fleste spørsmål som måtte dukke opp. Du er også hjertelig velkommen til å ta med deg valpen din! 

Vi bruker ca. 2 timer på denne lærerike kvelden, og serverer kaffe og te pluss litt snacks. Ta gjerne med deg hele familien, her er det mange gullkorn som flere burde lære! 

Deltakelse er gratis, men vi har et begrenset antall plasser, så vi ønsker en påmelding i forkant. Påmelding på e-post til synnove.larsen@anicura.no

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.