Velkommen Heimdal Dyreklinikk!

Heimdal Dyreklinikk slutter seg til AniCura.

AniCura, en av Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærmedisin for smådyr, kjøper Heimdal Dyreklinikk, en av trondheimområdets mest erfarne dyreklinikker. Samarbeidet vil gi veterinærene muligheter til å utvikle sin kompetanse og til å levere enda mer spesialisert behandling til klinikkes store kundemasse.

Heimdal Dyreklinikk, tidligere Heimdal Veterinærkontor, ble etablert allerede i 1973. Den har et meget godt renommé og er blitt en av de største og mest brukte dyreklinikkene i Trondheim og Sør-Trøndelag. Klinikken eies av veterinærene Kathrin Höner, Julie Therese Nilsen og Geir Inge Relling, som også er daglig leder.

De 11 ansatte tar imot omkring 20 000 pasienter i året. Den polikliniske virksomheten har dermed omfattende erfaring med smådyrs helse. Her finnes også røntgen, ultralyd og et eget laboratorium. Klinikken har særlig kompetanse innen kirurgi, reproduksjon og øyets sykdommer med egen øyelyser. Her finnes også utvidet kompetanse innen inseminering, samt tapping og nedfrysing av sperma i egen spermabank.

Heimdal Dyreklinikk er en av Norsk kennelklubbs få samarbeidspartnere. Pasientene kommer først og fremst fra Trondheim, men også fra nabokommunene. På nettene og i helgene samarbeider de med andre klinikker for å sikre pasientene mulighet for akuttbehandling hele døgnet.

Foruten poliklinikk og operasjonssaler, inneholder lokalene på 500 kvadratmeter også en omfattende rehabiliteringsavdeling med blant annet et stort svømmebasseng og vanntredemølle.

– Vi har hatt en fantastisk utvikling med stor pågang av pasienter. Dyreeierne forteller ofte at de trives hos oss og stoler på vår evne til å ta vare på dyrene. Dette er viktig for oss. Vi hadde diskusjoner med andre partnere, men hos AniCura kjente vi umiddelbart at deres verdier stemte med våre. AniCura har dessuten et langsiktig perspektiv. Dette gir oss nye muligheter til kompetanseutvikling, da vi har kommet så langt vi kan med oppbyggingen av egen kraft, sier Geir Inge Relling, daglig leder Heimdal Dyreklinikk.

–  Vi er svært glade over å hilse nok en velbesøkt og godt likt  klinikk velkommen til vår norske virksomhet. Sammen med AniCuras andre dyresykehus og klinikker i regionen, kan Heimdal Dyreklinikk tilby dyreeiere i Trondheimsområdet enda bredere kompetanse og større nærvær, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder AniCura Norge

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.