Velkommen til AniCura Bergen Mini

AniCura Mini er vårt nye konsept i AniCura, skreddersydd for folk og dyr på farten i en hektisk hverdag. Vi har ingen telefonkø, utvidede åpningstider, en fast, lav konsultasjonspris og online booking.

AniCura Bergen Mini er, som navnet tilsier, en liten klinikk med mindre personale og som ikke har alt det avanserte utstyret som dyresykehuset har.

Det gjør at vi har et litt mindre tilbud av tjenester enn på dyresykehuset, men til gjengjeld har vi rimeligere priser, lett tilgjengelighet, og rolige omgivelser på venterom og konsultasjonslokale.

Kvaliteten er den samme som på din vanlige AniCura-klinikk. 

Hos AniCura Bergen Mini kan du få vaksine og helseundersøkelse, kloklipp, ID-merking, pass og helsesjekk for ormekur. Mini-klinikken tilbyr kun tjenester som ikke krever assistanse fra dyrepleier, men du kan også få en rask vurdering og en henvisning videre om dyret ditt har et større problem. 

Når du besøker AniCura Bergen Mini, treffer kun en av våre veterinærer.

Bookingen gjør du selv på nettet, når det passer deg. Book time her.

Velkommen til oss! 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.