Velkommen til AniCura Bergen Mini

AniCura Mini er vårt nye konsept i AniCura, skreddersydd for folk og dyr på farten i en hektisk hverdag. Vi har ingen telefonkø, utvidede åpningstider, en fast, lav konsultasjonspris og online booking.

AniCura Bergen Mini er, som navnet tilsier, en liten klinikk med mindre personale og som ikke har alt det avanserte utstyret som dyresykehuset har.

Det gjør at vi har et litt mindre tilbud av tjenester enn på dyresykehuset, men til gjengjeld har vi rimeligere priser, lett tilgjengelighet, og rolige omgivelser på venterom og konsultasjonslokale.

Kvaliteten er den samme som på din vanlige AniCura-klinikk. 

Hos AniCura Bergen Mini kan du få vaksine og helseundersøkelse, kloklipp, ID-merking, pass og helsesjekk for ormekur. Mini-klinikken tilbyr kun tjenester som ikke krever assistanse fra dyrepleier, men du kan også få en rask vurdering og en henvisning videre om dyret ditt har et større problem. 

Når du besøker AniCura Bergen Mini, treffer kun en av våre veterinærer.

Bookingen gjør du selv på nettet, når det passer deg. Book time her.

Velkommen til oss! 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.