Seniorkampanje i oktober

Begynner hunden din å bli litt grå i bartene? Sover katten din mer enn før? Fra rundt 7 års alder regnes hunder og katter som senior, og fra dette tidspunktet går alderdomsprosessene fortere.

Ta alderen på alvor

Hunder og katter lever lenger enn de noen gang har gjort, men med et langt liv følger også en lang alderdom. Vår anbefaling er at alle eldre kjæledyr kommer til minst èn helsesjekk årlig, der vi sjekker tenner, klør, vekt, bevegelighet, samt nyre- og leverfunksjon. Katter bør også sjekke stoffskiftet, da stoffskiftesykdommen hypertyreodisme er vanlig hos eldre katter.

Seniorpakke

I hele mars har vi tilbud på undersøkelse av din seniorhund og/eller seniorkatt! Kr. 2490,- per pakke:

Seniorpakken inkluderer en grundig helsesjekk hvor veterinæren blant annet lytter på hjertet, sjekker tenner, pels/hud og bevegelsesapparatet. Du får også inkludert urinprøve og blodprøve i denne pakken.

AniPlan til ditt seniordyr

AniPlan er satt sammen for å forebygge sykdom og oppdage lidelser på et tidlig stadium hos ditt seniordyr. Ved inngåelse av abonnement får du det meste av forebyggende helsepleie til din hund eller katt inkludert.

Gjennom AniPlan betaler du en gitt sum hver måned, og får innkalling til inkluderte helseoppfølginger året gjennom. Dette gir deg trygghet og økt bevissthet rundt ditt kjæledyrs helse.

Med AniPlan får du inkludert:

  • Årlig helsekontroll/konsultasjon
  • Årlig vaksine
  • Årlig tannkontroll og 10 % rabatt på tannrens
  • Ubegrenset antall resepter og kloklipp
  • Bonusordning på fôr og pleiemidler

Tegner du AniPlan Pluss, inkluderes også årlig blod-, urin- og avføringsprøve.

Tilbud uke 43-44: Tegn AniPlan til ditt seniordyr, og vi spanderer første avdrag.

Seniortrening

Det er forskjell på en gammel hund og en seniorhund. En hund er senior når den runder 7+ år, men gammel blir den først når det er vanskelig for den å være med på tur, mer slitsomt å leke, den sover mer og blir mer "satt" som hund.

Mange av disse alderdomsprobleme kan gjøres noe med, helt etter delvis. Med tilpasset kosthold, tur og trening kan en gammel hund bli yngre, gladere og mer leken igjen.

Det er som det sies for både mennesker og dyr; alder er kun et tall!

Ønsker du å vite mer om seniortrim, finnes dette på AniCura Bergen Rehab hos Dyresykehuset Bergen Sør. Les mer om tilbudet her.

Butikktilbud

I likhet med mennesker reduseres energibehovet til de aldrende kjæledyra våre. Skal din hund/katt nyte seniortilværelsen bør vekten holdes på et stabilt og normalt nivå.

Det finnes tiltak som kan forebygge en for tidlig alderdom! I kampanjeperioden har vi derfor tilbud på følgende:

  • 30% rabatt på Glycoflex

Lær mer om ditt seniordyr

Å bli eldre er en del av livet. Vi inviterer derfor til en hyggelig seniorkveld hos AniCura Dyresykehuset Bergen Sør (Nordås) mandag 26/10 kl 19:30. På denne kvelden skal vi snakke litt om atferd og helse, samt forebyggende trening og velvære av din seniorhund.

Påmelding:

Følger du denne lenken kan du sjekke ditt kjæledyrs egentlige alder, samt lese mange tips til å gi pelsklingen din en god alderdom.

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.