September: Seniorkampanje

Begynner hunden din å bli litt grå i bartene? Sover katten din mer enn før? Fra rundt 7 års alder regnes hunder og katter som senior, og fra dette tidspunktet går alderdomsprosessene fortere.

Din seniorhund kan fremdeles være slank og sprek i mange år enda, men hun trenger kanskje at du tilrettelegger litt mer for henne enn tidligere. Har hun vondt i leddene sine, vil kanskje en ny hundeseng og litt endret turregime hjelpe. Dårlig lukt fra munnen kan være tegn på tannproblemer. Tannverk er vondt og ubehandlet kan det føre til sykdommer på indre organer og nedsatt livskvalitet. Noen eldre dyr begynner lettere å legge på seg, og da må du gjerne endre fôrmengden og/eller fôrmerket hennes.

Alt dette kan dyrlegen hjelpe deg med, og vår anbefaling er at alle eldre kjæledyr kommer til minst èn ekstra helsesjekk årlig der vi sjekker tenner, klør, vekt, bevegelighet, samt nyre- og leverfunksjon. Katter bør også sjekke stoffskiftet, da stoffskiftesykdommen hypertyreodisme er vanlig hos eldre katter.

Seniorpakke

I hele september får du knallgode tilbud på undersøkelser av din seniorhund og/eller seniorkatt! Kr. 2100,- per pakke:

Til seniorhunden har vi en pakke som inkluderer en grundig helsesjekk hvor veterinæren blant annet lytter på hjertet, sjekker tenner, pels/hud og bevegelsesapparatet. Du får også inkludert en vaksine, avføringsprøve, urinprøve og blodprøve i denne pakken.  

Til seniorkatten gjør veterinæren også en grundig helsesjekk, samt vaksine, urinprøve, blodprøve og blodtrykksmåling.  

AniPlan Pluss til ditt seniordyr

AniPlan Pluss er satt sammen for å forebygge sykdom og oppdage lidelser på et tidlig stadium hos ditt seniordyr. Ved inngåelse av abonnement får du det meste av forebyggende helsepleie til din hund eller katt inkludert.

Gjennom AniPlan betaler du en gitt sum hver måned, og får innkalling til inkluderte helseoppfølginger året gjennom. Dette gir deg trygghet og økt bevissthet rundt ditt kjæledyrs helse. Med AniPlan Pluss får du inkludert:

 • To årlige helsekontroller/konsultasjoner
 • Årlig vaksine
 • Årlig tannkontroll og 10 % rabatt på tannrens
 • Årlig blod-, urin- og avføringsprøve
 • Ubegrenset antall resepter og kloklipp
 • Bonusordning på fôr og pleiemidler

Septembertilbud: Tegn AniPlan Pluss til ditt dyr, og vi spanderer første avdrag (verdi kr 349/399).

Seniortur

Ønsker du kunnskap om hvor mye tur du kan gå med din eldre hund? Eller kanskje du vil ha noen tips til seniortrening med hunden?

Vi inviterer til en uformell enkel seniortur med dyrepleier og rehabiliteringsterapeut Merete T. Låstad i nærområdet rundt klinikken. Oppmøte utenfor hovedinngangen, og så går vi opp til Søråshøgda og gjennom skogen der, før vi går ned igjen på klinikken der vi serverer kaffe/te/kakao og vafler til de som ønsker.

Du melder deg på ved å sende en e-post til bergen.sor@anicura.no med antall deltakere og alder på hunden.

 • Mandag 24. september kl 18:00-19:30

Butikktilbud

I likhet med mennesker reduseres energibehovet til de aldrende kjæledyra våre. Skal din hund/katt nyte seniortilværelsen bør vekten holdes på et stabilt og normalt nivå.

Det finnes tiltak som kan forebygge en for tidlig alderdom! I kampanjeperioden har vi derfor tilbud på følgende:

 • 30 % rabatt på fôr Hill's j/d og k/d+Mobility
 • Kjøp 3 betal for 2 på Hill's våtfôr "Youthful Vitality"
 • 20 % rabatt på Aptus Glycoflex
 • Seniortrening i vanntredemølle
  NÅ kr 3250,- ved kjøp av klippekort 7 ganger
 • 10 % rabatt på dekken og liggeunderlag fra Back og Track

Senioruken

I uke 39 arrangerer vi "Senioruken". Da har vi gratis helsekontroll hos dyrepleier (ta med urinprøve). Timebestilling til bergen.sor@anicura.no. Begrenset antall timer.

Konkurranse

"Når liten blir stor"! Finn frem et bilde av din hund eller katt som liten og et i nåtid. Bildene poster du som en kommentar under det aktuelle konkurranseinnlegget på vår offisielle butikkside på Facebook "Anicura Bergen Sør Butikk".

Ønsker du ikke å poste disse offentlig, eller du ikke har Facebook, kan du sende bildene til oss på mail (bergen.nord@anicura.no)

Vi trekker vinneren i slutten av september som får en fin premie. 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.