Kom i Form!

Visste du at nesten hver tredje hund risikerer alvorlig sykdom grunnet overvekt, og at mange katter er deprimerte på grunn av for lite stimuli?

I en travel hverdag er det viktig å ta seg tid til sin firbeinte venn. Den trenger rett mengde mosjon og stimuli. Ikke bare fordi vekten viser for mye, men for å opprettholde god helse og et godt humør.

Daglige turer og lek, samt et næringsrikt fôr er viktig for at din bestevenn skal holde seg frisk og rask!

Vi har rabatt på slankefôret til følgende produsenter i hele mars:

Hill's - 20%
 

I hverdagen holder det kanskje med de vanlige turene, men å utfordre hunden din ved å gjøre turene varierte kan være motiverende for både hund og eier! Dra på skitur, la hunden trekke pulk eller vogn, dra på sykkeltur, tren bakketrening og gå skogsturer i mer ulendt terreng hvor hunden kan balansere på stokker, steiner og stubber. La hunden søke etter godbiter og leker. Mulighetene er mange, men husk at mental trening er like viktig som fysisk trening!

Det er ofte lettere å mosjonere en hund enn en katt, men det finnes ting man kan gjøre for å hjelpe katten med forbrenningen. Lek med ball, mus i hyssing, garnnøste, sørg for klatremuligheter og hvis mulig la pus komme ut og løpe. Innekatter kan med litt trening luftes i sele og bånd. Det kan også være fint å sette mat- og vannskåler høyt for at katten må hoppe opp for å få tak i kaloriene.

Det kan være en tålmodighetsprøve å slanke et dyr, særlig en katt. Men det er utelukkende positive helsegevinster å hente, og dyrets livskvalitet vil øke i takt med at fettet forbrenner.

AniCura-trimmen

Lørdag 10 mars kan du bli med oss på tur rundt Storavatnet i Loddefjord. Turen er sponset av Hill's, Yukon og Non-stop. Deltakelse er gratis, men du må melde deg på for å få utdelt startnummer og deltaker T-skjorte. Alle som deltar, er med i trekningen av flotte premier fra våre sponsorer direkte etter turen. Les mer om AniCura-trimmen her.

 

Gå, jogg eller løp inn til oss for flere gode råd om kosthold, mosjon og helse.

Velkommen!

 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.