Kasteringskampanje

I hele februar har vi kastreringskampanje der du får gratis ID-merking med på kjøpet ved kastrering/sterilisering av din katt, kanin eller marsvin.

Hvorfor kastreres katter?

Ved kastrering av hannkatter tas testiklene bort og ved kastrering av hunnkatter fjernes livmor, eggstokker og eggledere.

Det kan være ulike grunner til at katter kastreres. Hvis ikke katten skal brukes i avl kan det være en god ide å kastrere katten. Katter er svært fruktbare, så en ukastrert hunnkatt kan fort blir drektig om hun får møte hannkatter fritt. Gjennom kastrering forsvinner kattens seksualdrift og dermed forsvinner også oppførselen som følger med, som løpetid hos hunnkatter og duftmarkering og skrik etter det motsatte kjønn hos hannkatter. En kastrert katt havner ikke like ofte i slagsmål, rømmer ikke hjemmefra i samme grad, og får det ofte bedre av å slippe alt stresset som følger med revirmarkering og dominans. Ved kastrering av hannkatter bidrar man også til å minske antallet uønskede graviditeter og kattunger.

Om du skulle ha spørsmål om hvordan selve operasjonen og etterbehandlingen er ved kastering, ta gjerne kontakt med oss for en prat. Du kan også lese litt om dette her.

ID-merking av kjæledyr er noe alle burde vurdere å gjøre. Klinikker og Dyresykehus får stadig inn dyr som ikke er ID-merket, og det kan gå mange dager før vi klarer å spore opp eier via andre kanaler. I noen tilfeller klarer vi ikke å finne eier... Vi gir derfor tilbud om GRATIS ID-merking til alle som steriliserer/kastrerer dyrene sine. Les mer om ID-merking her.

 

ID-merking av kanin og marsvin er også viktig!

Vi anbefaler sterkt å ID-merke alle kaniner og marsvin som er utendørs, deler av eller hele året. Spesielt om våren og sommeren får vi jevnlig inn kaniner på rømmen. Vi har derfor valgt å inkludere disse artene i kampanjen. ID-merking samtidig med operasjon er inkludert i operasjonsprisen i kampanjeperioden.

Tilbud i kampanjeperioden

  • Kastreing hannkatt: kr 1659,- Pris er inkludert ID-merking og vektkontroll
  • Kastrering av hunnkatt: kr 2905,- Pris er inkludert ID-merking, sårbeskyttelse og stingfjerning
  • Kastrering av hannkanin/marsvin: kr 2177,- Pris er inkludert ID-merking og stingfjerning
  • Kastrering av hunnkanin/marsvin: kr 3986,- Pris er inkludert ID-merking og stingfjerning
  • 30 % rabatt på vaksinering av katt ifm operasjon/etterkontroll: 673,- ( normal pris 895,-)

 

 Andre tilbud i kampanjen:

  • Gratis ID-merking
  • Gratis kontroll etter operasjon
  • 30 % på neste vaksine
  • Goodiebag fra Hill`s

Husk å bestille time

Om du ønsker å bestille time til kastrering av din katt, kanin eller marsvin, ta kontakt med oss på e-post eller telefon 99204000

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.