Kastreringskampanje

Nå er det tid for å kastrere katt- og kaninungen du skaffet deg i vår. I november har vi kastreringskampanje!

I hele november har vi kastreringskampanje der du får gratis ID-merking med på kjøpet ved kastrering/sterilisering av din katt, kanin eller marsvin. 

Hvorfor kastrere?

Ved kastrering av hann tas testiklene bort og ved kastrering av hunn fjernes livmor, eggstokker og eggledere.
Det kan være ulike grunner til at katter, kanin og marvin kastreres. Hvis ikke kjærelyret skal brukes i avl kan det være en god ide å kastrere det. Katter, kaniner og marsvin er alle svært fruktbare, så en ukastrert hunn kan fort blir drektig om hun får møte en hann fritt.

En kastrert katt havner ikke like ofte i slagsmål, rømmer ikke hjemmefra i samme grad, og får det ofte bedre av å slippe alt stresset som følger med revirmarkering og dominans. Ved kastrering av hannkatter bidrar man også til å minske antallet uønskede graviditeter og kattunger. Les mer om kastrering av hannkatt eller hunnkatt.

Tilbud i kampanjeperioden

 • Kastrering hannkatt: kr 1662,- Prisen inkluderer gratis id-merking og vektkontroll.
 • Kastrering hunnkatt: kr 2739,- Prisen inkluderer gratis id-merking, sårbeskyttelse og stingfjerning.
 • Kastrering av hannkanin/ marsvin: kr 2132,- Prisen inkluderer gratis id-merking og sårkontroll.
 • Kastrering av hunnkanin/ marsvin: kr 3941,- Prisen inkluderer gratis id- merking og stingfjerning.

Du får også med en liten goodiebag!

Vi anbefaler sterkt å ID-merke alle kaniner og marsvin som er utendørs, deler av eller hele året. Spesielt om våren og sommeren får vi jevnlig inn kaniner på rømmen. Vi har derfor valgt å inkludere disse artene i kampanjen. ID-merking samtidig med operasjon er inkludert i operasjonsprisen i kampanjeperioden.

Husk å bestille time
Om du ønsker å bestille time til kastrering av din katt, kanin eller marsvin, ta kontakt med oss på e-post eller telefon 99204000

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.