Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Kastreringskampanje

Nå er det tid for å kastrere katt- og kaninungen du skaffet deg i vår. I november har vi kastreringskampanje!

I hele november har vi kastreringskampanje der du får gratis ID-merking med på kjøpet ved kastrering/sterilisering av din katt, kanin eller marsvin. 

Hvorfor kastrere?

Ved kastrering av hann tas testiklene bort og ved kastrering av hunn fjernes livmor, eggstokker og eggledere.
Det kan være ulike grunner til at katter, kanin og marvin kastreres. Hvis ikke kjærelyret skal brukes i avl kan det være en god ide å kastrere det. Katter, kaniner og marsvin er alle svært fruktbare, så en ukastrert hunn kan fort blir drektig om hun får møte en hann fritt.

En kastrert katt havner ikke like ofte i slagsmål, rømmer ikke hjemmefra i samme grad, og får det ofte bedre av å slippe alt stresset som følger med revirmarkering og dominans. Ved kastrering av hannkatter bidrar man også til å minske antallet uønskede graviditeter og kattunger. Les mer om kastrering av hannkatt eller hunnkatt.

Tilbud i kampanjeperioden

  • Kastrering hannkatt: kr 1662,- Prisen inkluderer gratis id-merking og vektkontroll.
  • Kastrering hunnkatt: kr 2739,- Prisen inkluderer gratis id-merking, sårbeskyttelse og stingfjerning.
  • Kastrering av hannkanin/ marsvin: kr 2132,- Prisen inkluderer gratis id-merking og sårkontroll.
  • Kastrering av hunnkanin/ marsvin: kr 3941,- Prisen inkluderer gratis id- merking og stingfjerning.

Du får også med en liten goodiebag!

Vi anbefaler sterkt å ID-merke alle kaniner og marsvin som er utendørs, deler av eller hele året. Spesielt om våren og sommeren får vi jevnlig inn kaniner på rømmen. Vi har derfor valgt å inkludere disse artene i kampanjen. ID-merking samtidig med operasjon er inkludert i operasjonsprisen i kampanjeperioden.

Husk å bestille time
Om du ønsker å bestille time til kastrering av din katt, kanin eller marsvin, ta kontakt med oss på e-post eller telefon 99204000

Flere nyheter

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.