European Master of Small Animal Veterinary Medicine

The European School for Advanced Veterinary Studies

Vår flinke ‪‎veterinær‬ Elisabeth er nå borte fra oss i to uker på kurs‬. Dette er den siste delen av tre deler indremedisin‬ ved The European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS‬). Når Elisabeth er ferdig med hele studiet, får hun tittelen European Master of Small Animal Veterinary Medicine.

Flere nyheter

  • Skog- eller fjelltur med hunden?

    Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
      Les mer om dette
    • Flere påkjørsler om høsten

      Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
        Les mer om dette
      • Hund i varm bil

        Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
          Les mer om dette

        Feil

        Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.