Betaling og priser

Her på klinikken tar vi imot kontant betaling, bankkort og kredittkort.

Alle konsultasjoner, behandlinger og operasjoner må betales samme dag. Godkjente betalingsmidler er kort og kontant. Vi aksepterer de fleste bank - og kredrittkort. Vi kan mot et gebyr foreta et direkteoppgjør med forsikringselskapene Gjensidige og Agria. Dersom du ønsker denne løsningen, er det viktig at du gir oss beskjed, og har med forsikringsnummer til timen hos oss

Er dyret ditt forsikret i selskap som ikke tilbyr direkteoppgjør eller ikke har avtale om det med oss, må regningen i sin helthet betales her, og du sender inn forsikringsoppgjøret selv. Vi er selvsagt behjelpelige med å skrive ut alle papirer du trenger for å sende det inn. Vi anbefaler alle våre kunder på det sterkeste å forsikre dyrene sine, da veterinærutgifter ofte kan bli høye. Les mer om forsikring her. Direkteoppgjør er er en av tjenestene du får i abonnementet som AniPlan-kunde, og for ikke-medlemmer kommer det et gebyr for denne tjenesten. 

Vi gir desverre ikke kreditt eller faktura

 

 

 

Få rabatt med AniPlan

Som AniPlan-medlem får du rabatt på flere av våre tjenester, og du betaler ingenting for direkteoppgjør eller konsultasjoner i appen. Du får også 10% rabatt fôr fra Royal Canine, Hill's og Specific. Du betaler også redusert pris for flere av våre andre kvalitetsprodukter.
Hva er AniPlan?

Forsikring av kjæledyr

Vi anbefaler at du tegner en forsikring for ditt dyr. Sykdom kan kreve langvarig behandling og skader kan bli omfattende, og da er det godt å få dekket mye av kostnadene via forsikring.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.