Hemodialyse

Vi kan nå tilby behandling av nyresvikt med hemodialyse!

Tidligere i år gikk klinikken til anskaffelse av en hemodialyse maskin. 

Når nyrene slutter å fungere, hoper de normale avfallsstoffene seg opp til giftige nivåer i kroppen. Intravenøs væske kan hjelpe til med å skylle disse giftstoffene ut av kroppen. Når denne typen medisinsk behandling feiler, kan man benytte dialyse for å hjelpe kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffene.

Få ditt dyr evaluert for dialyse hos oss på AniCura Jeløy Dyreklinikk

Dersom dyret ditt har nyresvikt og du vurderer hemodialyse kontakt klinikken og spør etter veterinær Tale Negard.

 

Her kan du lese mer om nyrefunksjon og hemodialyse.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.