Åpningstider i julen 2016

Vi gjør oppmerksom på følgende åpningstider i julen!

Pga julehøytiden har vi fra mandag 19. desember og ut 2016 følgende åpningstider: kl 08:00 til 17:00 mandag til torsdag og fra 08:00 til 15:00 fredag.

Vi gjør oppmerksom på at det som alltid vil være en vakthavende veterinær tilgjengelig døgnet rundt utenom disse tidspunktene. Direktenummeret til vakta er 820 50 522

Vanlige åpningstider fra og med mandag 2. januar 2017.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.