Åpen dag!

Lørdag 21. oktober kl 11-14 har vi åpen dag her på klinikken.

Dette skjer:

-Lansering av AniCura AniPlan - forebyggende dyrehelse:

Vi er en av Pilotklinikkene i Norge som har startet med AniPlan - en abonnementstjeneste på forebyggende pleie som er med på å holde hunden/katten din sunn og frisk og reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer. Denne dagen blir det informasjon om hva AniPlan er og introduksjonstilbud på denne tjenesten.

 

- Agility-oppvisning:

Marianne fra Aktiv Hundekurs kommer. Her kan dere stille spørsmål om hundetrening og Marianne vil demonstrere agility med hund.

 

- Redd dyra skal ha egen stand:

med info om kattehuset og alle pusene som venter på et nytt hjem.  Vi skal også støtte de med vaffel og kaffesalg.

 

-Bamsesykehus:

 Våre veterinærer stiller opp for alle bamser der ute som er syke eller har en skade.

 

-Quiz:

 Her får du utdelt èt ark med 2 spørsmål fra de forskjellige standene på klinikken, og du kan vinne et gavekort på veterinærtjenester på 1500,- 

 

- Maine Coon:

Kari Gjærum Jenssen, oppdretter av Maine Coon i skien kommer med noen av sine flotte katter, som du kan komme å klappe. En gylden mulighet til å vite mer om denne katterasen.

 

- Info om hundemassasje:

Maria fra Alva’s Dog Therapy kommer for å prate om hva hun gjør i jobben sin.  Hun leier et rom på klinikken fast to dager i uken, for å massere hunder. Dette har fått mye god respons hos kundene. Benytt sjansen til å spørre henne spørsmål om dette!

 

-Fôrtilbud:

50%på alt fôr fra Hill’s, 50% på alt fôr fra Eukanuba (under 5 kg), 20% på alt fôr fra Specific.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.