Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Åpen dag!

Lørdag 21. oktober kl 11-14 har vi åpen dag her på klinikken.

Dette skjer:

-Lansering av AniCura AniPlan - forebyggende dyrehelse:

Vi er en av Pilotklinikkene i Norge som har startet med AniPlan - en abonnementstjeneste på forebyggende pleie som er med på å holde hunden/katten din sunn og frisk og reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer. Denne dagen blir det informasjon om hva AniPlan er og introduksjonstilbud på denne tjenesten.

 

- Agility-oppvisning:

Marianne fra Aktiv Hundekurs kommer. Her kan dere stille spørsmål om hundetrening og Marianne vil demonstrere agility med hund.

 

- Redd dyra skal ha egen stand:

med info om kattehuset og alle pusene som venter på et nytt hjem.  Vi skal også støtte de med vaffel og kaffesalg.

 

-Bamsesykehus:

 Våre veterinærer stiller opp for alle bamser der ute som er syke eller har en skade.

 

-Quiz:

 Her får du utdelt èt ark med 2 spørsmål fra de forskjellige standene på klinikken, og du kan vinne et gavekort på veterinærtjenester på 1500,- 

 

- Maine Coon:

Kari Gjærum Jenssen, oppdretter av Maine Coon i skien kommer med noen av sine flotte katter, som du kan komme å klappe. En gylden mulighet til å vite mer om denne katterasen.

 

- Info om hundemassasje:

Maria fra Alva’s Dog Therapy kommer for å prate om hva hun gjør i jobben sin.  Hun leier et rom på klinikken fast to dager i uken, for å massere hunder. Dette har fått mye god respons hos kundene. Benytt sjansen til å spørre henne spørsmål om dette!

 

-Fôrtilbud:

50%på alt fôr fra Hill’s, 50% på alt fôr fra Eukanuba (under 5 kg), 20% på alt fôr fra Specific.

Flere nyheter

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.