Åpen dag!

Lørdag 21. oktober kl 11-14 har vi åpen dag her på klinikken.

Dette skjer:

-Lansering av AniCura AniPlan - forebyggende dyrehelse:

Vi er en av Pilotklinikkene i Norge som har startet med AniPlan - en abonnementstjeneste på forebyggende pleie som er med på å holde hunden/katten din sunn og frisk og reduserer risikoen for alvorlige helseproblemer. Denne dagen blir det informasjon om hva AniPlan er og introduksjonstilbud på denne tjenesten.

 

- Agility-oppvisning:

Marianne fra Aktiv Hundekurs kommer. Her kan dere stille spørsmål om hundetrening og Marianne vil demonstrere agility med hund.

 

- Redd dyra skal ha egen stand:

med info om kattehuset og alle pusene som venter på et nytt hjem.  Vi skal også støtte de med vaffel og kaffesalg.

 

-Bamsesykehus:

 Våre veterinærer stiller opp for alle bamser der ute som er syke eller har en skade.

 

-Quiz:

 Her får du utdelt èt ark med 2 spørsmål fra de forskjellige standene på klinikken, og du kan vinne et gavekort på veterinærtjenester på 1500,- 

 

- Maine Coon:

Kari Gjærum Jenssen, oppdretter av Maine Coon i skien kommer med noen av sine flotte katter, som du kan komme å klappe. En gylden mulighet til å vite mer om denne katterasen.

 

- Info om hundemassasje:

Maria fra Alva’s Dog Therapy kommer for å prate om hva hun gjør i jobben sin.  Hun leier et rom på klinikken fast to dager i uken, for å massere hunder. Dette har fått mye god respons hos kundene. Benytt sjansen til å spørre henne spørsmål om dette!

 

-Fôrtilbud:

50%på alt fôr fra Hill’s, 50% på alt fôr fra Eukanuba (under 5 kg), 20% på alt fôr fra Specific.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.