Kurs i veterinærkiropraktikk

Vår veterinær Kine Mari tar internasjonal etterutdannelse i veterinærkiropraktikk.

Hun er i Tyskland 1 uke hver måned, hvor de lærer teoretisk og praktisk kunnskap gjennom disseksjonslab, tørrtrening på plastikk/tøy-dyr før de kvalifiseres gjennom tester til å praktisere og behandle dyr.
 Kine Mari er over halvveis i etterutdannelse og er etterhvert klar til å ta imot hunder og katter for kiropraktisk behandling på klinikken.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.