AniCura Skien Dyreklinikk stenger lokalene på Gulset

Fra 1. mai 2024 vil vår lokasjon være i Luksefjellveien 30, Skien. Les mer

Skien

AniCura Skien Dyreklinikk

AniCura Skien og AniCura Rising Dyreklinikker slås sammen til en enhet. Fra 1. mai vil vår lokasjon være i Luksefjellveien 30, Skien. For mer informasjon se videre skriv nederst på siden.

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

35 53 81 11

skien@anicura.no

Strømdaljordet 54, 3727 Skien

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Lær mer om ditt dyr

Uansett om du har en hund, katt eller et annet smådyr, er vi her for deg. Hos AniCura kan vi hjelpe deg både med kunnskap og med medisinsk eller kirurgisk hjelp. Det finnes mye man kan lære seg om sitt dyr, og dess mer du kan, dess lettere blir det å avgjøre om du må oppsøke en veterinær eller ikke.

Kjære kunder!

Vi vil rette en stor takk til hver og en av dere for de mange fantastiske årene vi har delt sammen med dere og deres kjæledyr på klinikken vår på Gulset.
Som en del av vår pågående forpliktelse til å forbedre og utvide våre tjenester, er vi glade for å kunngjøre at vi flytter over til AniCura Rising Dyreklinikk. Der vil vi kunne gi dere enda bedre dyrehelseomsorg og oppfølging.

Vår siste åpningsdag vil være 30 april. Fra 1. mai vil vår nye, samlede styrke være tilgjengelig for dere ved AniCura Skien og Rising Dyreklinikk, Luksefjellveien 30, 3716 Skien. Ansatte fra Skien vil følge med videre, men dessverre ikke klinikkleder Camilla A. Krogsrud og Jan Håkon Greaker.

Vi lover at dere vil motta den samme dedikerte omsorgen som før. Journalene vil bli overført til AniCura Skien og Rising Dyreklinikk, en overgang som sikrer optimal oppfølging av deres kjæledyr. Skulle dere ønske å bytte til en annen klinikk enn AniCura Skien og Rising Dyreklinikk, vil vi være behjelpelige med å flytte over nødvendige journaler. Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har spørsmål.

Hva skjer med AniPlan?

Ditt dyr vil fremdeles være medlem i AniPlan, og du kan benytte deg av AniPlans tjenester hos oss frem til og med 30. April. Fra 1. mai vil AniPlan-abonnementet ditt automatisk flyttes til AniCura Skien og Rising Dyreklinikk.Ta kontakt med oss dersom du ønsker å endre dette til en annen AniCura-klinikk, eller du vil avslutte abonnementet når driften i lokalene på Strømdaljordet opphører. Vi har også klinikker i Gvarv og på Notodden om det er nærmere for deg, og vi hjelper deg gjerne med å overføre AniPlan-medlemskapet dit du ønske

AniCura Rising Dyreklinikk

AniCura Rising Dyreklinikk ble etablert i 1985, og er i dag er anerkjent dyreklinikk med 8 dedikerte veterinærer. Heidi Haugholt er smådyrspesialist i hund- og kattesykdommer. Nora Vasdal og Agnethe Solberg Lillefjære er under utdanning som smådyrspesialist kandidater.Les mer om veterinærene våres lenger ned, eller gå inn på hjemmesiden for mer info: www.anicura.no/klinikker/rising-dyreklinikk/Klinikken har også seks ansatte dyrepleiere hvorav fire av disse har en etterutdannelse i anestesi og analgesi med eksamen fra Norges Miljø og Biovitenskapelige universitet. I tillegg har en av disse også etterutdanning i akutt –og intensivbehandling. Flere har videreutdannelse innen tannhelse. Det er også ansatt tre klinikkassistenter.Vi ble en del av AniCura-familien i 2014 og har siden den gang forpliktet oss til å levere enestående dyrehelseomsorg til våre kunder og deres firbente venner.

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

AniCura nyhetsbrev

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Skien DyreklinikkFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.