Skien

AniCura Skien Dyreklinikk

AniCura Skien er en velutstyrt og moderne klinikk med tung kompetanse innen kirurgi og indremedisin. Velkommen til oss!

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

35 53 81 11

skien@anicura.no

Strømdaljordet 54, 3727 Skien

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Lær mer om ditt dyr

Uansett om du har en hund, katt eller et annet smådyr, er vi her for deg. Hos AniCura kan vi hjelpe deg både med kunnskap og med medisinsk eller kirurgisk hjelp. Det finnes mye man kan lære seg om sitt dyr, og dess mer du kan, dess lettere blir det å avgjøre om du må oppsøke en veterinær eller ikke.

Først og fremst ønsker vi å gi våre pasienter og dyreeieren en trygg og god opplevelse når de kommer til oss. Med solid kompetanse, erfaring og videreutdannelse fra inn- og utland kan vi ivareta våre kunder og pasienter på best mulige måte, og håper alle vil føle seg hjemme på AniCura Skien Dyreklinikk. 

Vi har stor stolthet i yrket og streber etter å holde en kontinuerlig høy standard. Med grundig utredning og vårt moderne utstyr vil vi sørge for at dyret får optimal behandling og oppfølging. Vi har også stor omsorg for våre pasienter, og tar med glede imot alle varianter av våre firbente venner. Fra de aller største ned til de aller minste!


Vi har ny oppussede lokaler fra 2019, hvor vi har 3 nye konsultasjonsrom, 2 operasjonssaler, røntgenrom med oppgradert direkte digitalt røntgen og ultralyd, tannrom med tannrøntgen, store flotte oppstallingsbur med separat katte og hundeoppstalling. I resepsjonen blir du møtt av våre hyggelige medarbeidere.

Informasjon til dyreeiere

Her finner du som har hund, katt eller et annet kjæledyr, mye nyttig informasjon.

AniCura nyhetsbrev

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Skien DyreklinikkFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.