Kastrering og steriliseringskampanje

Kampanjeperioden vil være fra 13.februar til 6.mars og det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Etter endel forespørsler har vi bestemt oss for å kjøre i gang kampanje på kastrering og sterilisering av katt, inkludert ID-merking med chip.

Kampanjeperioden vil være fra 13.februar til 6.mars og det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Kastrering + ID-merknig: 999,- (ordinært 1790,-)
Sterilisering + ID-merking: 1999 ,- (ordinært 2506,-)

Inkludert i prisen er helsesjekk, etterkontroll, registrering av chip i dyreidentitet, medisiner i etterkant av inngrepet og prøvepakke på for!

Ta kontakt på tlfnummer 38155600 for timebestilling.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.