Velkommen Heimdal Dyreklinikk!

Heimdal Dyreklinikk slutter seg til AniCura.

AniCura, en av Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærmedisin for smådyr, kjøper Heimdal Dyreklinikk, en av trondheimområdets mest erfarne dyreklinikker. Samarbeidet vil gi veterinærene muligheter til å utvikle sin kompetanse og til å levere enda mer spesialisert behandling til klinikkes store kundemasse.

Heimdal Dyreklinikk, tidligere Heimdal Veterinærkontor, ble etablert allerede i 1973. Den har et meget godt renommé og er blitt en av de største og mest brukte dyreklinikkene i Trondheim og Sør-Trøndelag. Klinikken eies av veterinærene Kathrin Höner, Julie Therese Nilsen og Geir Inge Relling, som også er daglig leder.

De 11 ansatte tar imot omkring 20 000 pasienter i året. Den polikliniske virksomheten har dermed omfattende erfaring med smådyrs helse. Her finnes også røntgen, ultralyd og et eget laboratorium. Klinikken har særlig kompetanse innen kirurgi, reproduksjon og øyets sykdommer med egen øyelyser. Her finnes også utvidet kompetanse innen inseminering, samt tapping og nedfrysing av sperma i egen spermabank.

Heimdal Dyreklinikk er en av Norsk kennelklubbs få samarbeidspartnere. Pasientene kommer først og fremst fra Trondheim, men også fra nabokommunene. På nettene og i helgene samarbeider de med andre klinikker for å sikre pasientene mulighet for akuttbehandling hele døgnet.

Foruten poliklinikk og operasjonssaler, inneholder lokalene på 500 kvadratmeter også en omfattende rehabiliteringsavdeling med blant annet et stort svømmebasseng og vanntredemølle.

– Vi har hatt en fantastisk utvikling med stor pågang av pasienter. Dyreeierne forteller ofte at de trives hos oss og stoler på vår evne til å ta vare på dyrene. Dette er viktig for oss. Vi hadde diskusjoner med andre partnere, men hos AniCura kjente vi umiddelbart at deres verdier stemte med våre. AniCura har dessuten et langsiktig perspektiv. Dette gir oss nye muligheter til kompetanseutvikling, da vi har kommet så langt vi kan med oppbyggingen av egen kraft, sier Geir Inge Relling, daglig leder Heimdal Dyreklinikk.

–  Vi er svært glade over å hilse nok en velbesøkt og godt likt  klinikk velkommen til vår norske virksomhet. Sammen med AniCuras andre dyresykehus og klinikker i regionen, kan Heimdal Dyreklinikk tilby dyreeiere i Trondheimsområdet enda bredere kompetanse og større nærvær, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder AniCura Norge

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.