Veterinær og ortoped

jeloy@anicura.no

69911090

Jon sin spesielle interessefelt er leddsykdommer og rekonstruktiv kirurgi, og han har utført artroskopiske undersøkelser og behandlinger, både her og i England, siden 2002.

Jon har en hund ved navn Noah.

Utdanning

Jon Andre Berg begynte å jobbe på Jeløy rett etter endt veterinærutdannelse, fra 2001 til 2004, før han tilbragt seks år i England der han videreutviklet sine hovedinteresser innen kirurgi og akuttmedisin. I 2011 var han igjen tilbake hos oss. Han har fortsatt etterutdannelsen innen bløtdels- og ortopedisk kirurgi, og fullførte i 2016 eksamen Cert SAS (Certificate of Small Animal Surgery) og i 2017 RCVS AVP (Royal College of Veterinary Surgeons Advanced Veterinary Practitioner). I perioden 2020-2024 jobber Jon med en PhD.

Spesialfelt

Jon har hovedansvaret for de kirurgiske pasientene hos oss, og tar i mot kirurgiske og ortopediske henvisninger fra hele østlandet. Han er samtidig svært engasjert i samarbeid på tvers av fagfeltene, og bidrar dermed til at bildediagnostikk, nevrologi, onkologi, indremedisin og akuttmedisin blir flettet inn i de kirurgiske utredningene .