Hundehotell på nyttårsaften

Nyttårsaften åpner Clarion Hotel Bergen Airport opp for å ta imot mennesket beste venn. ”Vi har et hotell som er skreddersydd for hunder som ikke liker raketter”, sier hotelldirektør Alexander Grieg, og AniCura Dyresykehuset Bergen Sør er med på laget.

Hotelldirektøren har selv vokst opp med hund, og vet akkurat hvor engstelig den firbeinte kan være når rakettene begynner å gå til værs på nyttårsaften. Ideen om å invitere hund og eiere til hotellet på nyttårsaften fikk de fra søsterhotellet Clarion Hotel Arlanda i Sverige. Der har de hatt hundehotell på nyttårsaften i flere år, og er allerede fullbooket for årets feiring. Det er første gangen konseptet blir prøvd ut i Norge. Hotellet ligger ved flyplassen har derfor vinduer med god lydisolasjon.”Vi har spesiallagede vinduer som er laget for å holde flystøyen ute. I tillegg er det et stykke til bebyggelsen. Til sammen er dette noen fortrinn vi synes det er kjekt å kunne bruke for å hjelpe hunder som er engstelige på årets siste kveld.” sier Grieg.Akkurat denne dagen lover hotellet å ta ekstra godt vare på de firbeinte. «Doggie bags» med diverse overraskelser til hundene skal stå klare på rommene. Hundene er jo ikke bare kjæledyr, de er for mange fullverdige medlemmer av familien. AniCura Dyresykehuset Bergen Sør er med på laget.”Vi likte idéen med en gang, og vil gjerne være med på et så flott tiltak”, sier dyrepleier Merete Tvedt Låstad i AniCura Dyresykehuset, som sørger for godsaker til hundene som skal virke positivt inn på de firbeinte om de er nervøse.Et flott tilbud som vi gleder oss til å høre med om!

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.