Vågsbygd Dyreklinikk slutter seg til AniCura-familien

AniCura, en av Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærmedisin for smådyr, fortsetter sin norske etablering ved å erverve Vågsbygd Dyreklinikk på Sørlandet. For Vågsbygd Dyreklinikk innebærer samarbeidet store muligheter til videre kunnskapsutvikling samt et styrket pleietilbud for kundene.

Vågsbygd Dyreklinikk utenfor Kristiansand, tidligere kalt ABC Dyreklinikk, ble grunnlagt i 2001 av veterinær Sigurd Bjørtvedt. Ett år senere kom veterinær Erling Frivold inn som deleier, og i dag består klinikkteamet av ytterligere fem personer. 

Klinikken ligger sentralt i Vågsbygd og utfører det meste innen diagnostikk og behandling for hunder, katter og andre smådyr. I tillegg til kliniske utredninger og allmenn pleie tilbys det spesialisert kompetanse innenfor kirurgi, odontologi, kardiologi og neurologi. Nesten 6000 pasienter besøker klinikken hvert år, og kundene tilbys også en ambulerende veterinærvirksomhet for stordyr. 

Lokalene er godt disponerte for virksomheten og fullt utstyrt med røntgen, ultralyd, eget laboratorium samt komplett endoskopisk utstyr. Klinikken er åpen alle hverdager og har også et vaktsamarbeid med AniCura Dyreklinikk Sørlandet i helgene. 

– Vi er midt inne i en intensiv periode med stor kundetilstrømning. Det føles utrolig spennende å få være med i AniCuras satsing på ”Prosjekt Sørlandet” der samarbeidet mellom regionens AniCura-klinikker utvides. Vi er overbevist om at det kommer til å heve vår veterinærmedisinske kompetanse å være en del av et nettverk med så mange dyktige kolleger, sier veterinærene Sigurd Bjørtvedt og Erling Frivold. 

– Vågsbygd Dyreklinikk med personell er hjertelig velkomne til AniCura Norge og vår øvrige europeiske familie av dyresykehus og klinikker. De blir enda en bit i det puslespillet der vårt mål er å tilby norske dyreeiere høy tilstedeværelse og god veterinærmedisinsk kompetanse i hele landet, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder i AniCura Norge.

Flere nyheter

 • Vi kårer Årets blodgiver 2023

  14. juni er internasjonal blodgiverdag, og det er ikke bare mennesker som kan gi blod. Flere av våre dyreklinikker- og sykehus har blodbank eller kan hjelpe til med en blodoverføring om det en hund eller katt skulle ha behov. Vi er selvsagt avhengige av blodgivere, også hos oss. Det er på tide å gjøre stas på våre fantastiske firbente livreddere!
   Les mer om dette
  • Avkjølende tips for varme dager

   Det trenger ikke bli sydentemperaturer før mange hunder synes det er i varmeste laget. På hundene merker vi det på økt pesing, mindre aktivitet og en tendens til å trekke mot skygge, kalde underlag og kanskje til og med vann, men skattene gjerne gjemmer seg vekk, peser, sover mer og er sedate. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å kjøle ned den pelskledde!
    Les mer om dette
   • Når noen skal passe dyret ditt

    Skal du på tur alene, mens Fido eller Mons får være hjemme eller hos venner? Gjør dyrepasser-livet enklere med disse tipsene!
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.