Vågsbygd Dyreklinikk slutter seg til AniCura-familien

AniCura, en av Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærmedisin for smådyr, fortsetter sin norske etablering ved å erverve Vågsbygd Dyreklinikk på Sørlandet. For Vågsbygd Dyreklinikk innebærer samarbeidet store muligheter til videre kunnskapsutvikling samt et styrket pleietilbud for kundene.

Vågsbygd Dyreklinikk utenfor Kristiansand, tidligere kalt ABC Dyreklinikk, ble grunnlagt i 2001 av veterinær Sigurd Bjørtvedt. Ett år senere kom veterinær Erling Frivold inn som deleier, og i dag består klinikkteamet av ytterligere fem personer. 

Klinikken ligger sentralt i Vågsbygd og utfører det meste innen diagnostikk og behandling for hunder, katter og andre smådyr. I tillegg til kliniske utredninger og allmenn pleie tilbys det spesialisert kompetanse innenfor kirurgi, odontologi, kardiologi og neurologi. Nesten 6000 pasienter besøker klinikken hvert år, og kundene tilbys også en ambulerende veterinærvirksomhet for stordyr. 

Lokalene er godt disponerte for virksomheten og fullt utstyrt med røntgen, ultralyd, eget laboratorium samt komplett endoskopisk utstyr. Klinikken er åpen alle hverdager og har også et vaktsamarbeid med AniCura Dyreklinikk Sørlandet i helgene. 

– Vi er midt inne i en intensiv periode med stor kundetilstrømning. Det føles utrolig spennende å få være med i AniCuras satsing på ”Prosjekt Sørlandet” der samarbeidet mellom regionens AniCura-klinikker utvides. Vi er overbevist om at det kommer til å heve vår veterinærmedisinske kompetanse å være en del av et nettverk med så mange dyktige kolleger, sier veterinærene Sigurd Bjørtvedt og Erling Frivold. 

– Vågsbygd Dyreklinikk med personell er hjertelig velkomne til AniCura Norge og vår øvrige europeiske familie av dyresykehus og klinikker. De blir enda en bit i det puslespillet der vårt mål er å tilby norske dyreeiere høy tilstedeværelse og god veterinærmedisinsk kompetanse i hele landet, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder i AniCura Norge.

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.