Velkommen til familien, Fana Dyreklinikk!

Fana Dyreklinikk slutter seg til AniCura

 

AniCura, en Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærmedisin for smådyr, kjøper Fana Dyreklinikk. Det nye samarbeidet medfører et styrket utviklingspotensial og et større faglig nettverk for Fana Dyreklinikk, noe som igjen vil gi økt tilgjengelighet og bedre service til dyreeiere i Bergensområdet.

Fana Dyreklinikk ble grunnlagt i 2008 av veterinær Jo Oeding Amundstad. Klinikken ligger sentralt i Bergen, og er en av tre klinikker i Vestlandsbyen som er sertifiserte av Den Norske Veterinærforening.

Kjæledyr og deres eiere tilbys høy kompetanse innen kirurgi, øyehelse, indremedisin og tannpleie. Kompliserte tannoperasjoner utføres gjennom et samarbeid med en tannlege som har videreutdannelse innen behandling av hund og katt. Klinikken har rasjonelle og effektive lokaler med høyteknologisk tannbehandlingsutstyr, en fullstendig bildediagnostisk avdeling og et fullverdig laboratorium som leverer raske og sikre diagnoser. Klinikken har også utstyr for endoskopi og artroskopi.

Det legges særlig vekt på trygghet, kompetanse og utdannelse ved Fana Dyreklinikk, og klinikken står godt rustet for fremtidig ekspansjon.

– Vi gleder oss over å bli en del av AniCura og tar dermed et neste steg i vår utvikling. I løpet av et par år planlegger vi en utvidelse av Fana Dyreklinikk slik at det blir et moderne dyresykehus som skal tilgodese enda flere behov fra våre kunder. Både i dette arbeidet og i vår satsing på videreutdannelse blir AniCuras erfaring og stabile nettverk til uvurderlig nytte, sier Camilla Meltevik, som er daglig leder av Fana Dyreklinikk.

– Fana Dyreklinikk er et godt tilskudd til vår norske og europeiske sammenslutning av sykehus og klinikker. De ansatte er svært opptatt av utvikling og kvalitet. Dermed passer de svært godt inn sammen med de øvrige virksomhetene, og vi hilser dem velkommen, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder AniCura Norway.

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.