Velkommen til familien, Fana Dyreklinikk!

Fana Dyreklinikk slutter seg til AniCura

 

AniCura, en Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærmedisin for smådyr, kjøper Fana Dyreklinikk. Det nye samarbeidet medfører et styrket utviklingspotensial og et større faglig nettverk for Fana Dyreklinikk, noe som igjen vil gi økt tilgjengelighet og bedre service til dyreeiere i Bergensområdet.

Fana Dyreklinikk ble grunnlagt i 2008 av veterinær Jo Oeding Amundstad. Klinikken ligger sentralt i Bergen, og er en av tre klinikker i Vestlandsbyen som er sertifiserte av Den Norske Veterinærforening.

Kjæledyr og deres eiere tilbys høy kompetanse innen kirurgi, øyehelse, indremedisin og tannpleie. Kompliserte tannoperasjoner utføres gjennom et samarbeid med en tannlege som har videreutdannelse innen behandling av hund og katt. Klinikken har rasjonelle og effektive lokaler med høyteknologisk tannbehandlingsutstyr, en fullstendig bildediagnostisk avdeling og et fullverdig laboratorium som leverer raske og sikre diagnoser. Klinikken har også utstyr for endoskopi og artroskopi.

Det legges særlig vekt på trygghet, kompetanse og utdannelse ved Fana Dyreklinikk, og klinikken står godt rustet for fremtidig ekspansjon.

– Vi gleder oss over å bli en del av AniCura og tar dermed et neste steg i vår utvikling. I løpet av et par år planlegger vi en utvidelse av Fana Dyreklinikk slik at det blir et moderne dyresykehus som skal tilgodese enda flere behov fra våre kunder. Både i dette arbeidet og i vår satsing på videreutdannelse blir AniCuras erfaring og stabile nettverk til uvurderlig nytte, sier Camilla Meltevik, som er daglig leder av Fana Dyreklinikk.

– Fana Dyreklinikk er et godt tilskudd til vår norske og europeiske sammenslutning av sykehus og klinikker. De ansatte er svært opptatt av utvikling og kvalitet. Dermed passer de svært godt inn sammen med de øvrige virksomhetene, og vi hilser dem velkommen, sier Øyvind Johnsen Brøgger, daglig leder AniCura Norway.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.