Åpen dag på AniCura Grunerløkka

Lørdag 10. november klokken 10.00-16.00 åpner vi dørene for hunder og katter med vanskeligstilte eiere for 4.året på rad!

Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer.

10. november gir vi gratis helsesjekk og vaksiner, samt behandling av skader og sykdom. Vi serverer kaffe og kaker til alle som kommer innom.

Våre dyrepleiere og veterinærer gjør denne jobben frivillig og med glede, for vi føler sterkt for at også disse dyrene skal få god hjelp.

Adresse: AniCura Grunerløkka, Sofienberggata 13, 0551 Oslo

Velkommen til oss med ditt dyr!

Påmelding til Veterinær Caroline Holtet: 
caroline.holtet@anicura.no

DET NÆRMER SEG ÅPEN DAG!

Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer.
Den 10. november åpner AniCura Grünerløkka dørene for over 100 dyr med narkomane eller vanskeligstilte eiere. All behandling denne dagen er gratis, vi jobber gratis og har fått mange flotte sponsorer med på laget. Av erfaring vet vi at blant 100 dyr som ikke vanligvis kommer til veterinæren, vil vi finne mange ting som må følges opp og behandles ut over denne ene dagen. Flere har donert utstyr og spurt på Facebook hvordan de kan bidra. DETTE er en måte du kan gjøre en forskjell. Vi lager nå et fond for disse dyrene. AniCura matcher alle pengene som kommer inn på Spleis, krone for krone, slik at vi får behandlet så mange som mulig! I ukene som kommer etter Åpen Dag vil vi med disse pengene kunne gi tannbehandling, sårstell, behandling av ørebetennelse, klobrudd, kuttskader, våteksem, med mer til mange trengende dyr. Del og lik - vi setter i tillegg fem kroner i fondet for hver deling vi får av DENNE posten utover matchingen av beløpet på Spleis.

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.