Åpen dag på AniCura Grunerløkka

Lørdag 10. november klokken 10.00-16.00 åpner vi dørene for hunder og katter med vanskeligstilte eiere for 4.året på rad!

Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer.

10. november gir vi gratis helsesjekk og vaksiner, samt behandling av skader og sykdom. Vi serverer kaffe og kaker til alle som kommer innom.

Våre dyrepleiere og veterinærer gjør denne jobben frivillig og med glede, for vi føler sterkt for at også disse dyrene skal få god hjelp.

Adresse: AniCura Grunerløkka, Sofienberggata 13, 0551 Oslo

Velkommen til oss med ditt dyr!

Påmelding til Veterinær Caroline Holtet: 
caroline.holtet@anicura.no

DET NÆRMER SEG ÅPEN DAG!

Noen kjæledyreiere er dessverre i en slik situasjon at de ikke alltid kan gi sine dyr forebyggende behandling eller hjelp når de har skader og sykdommer.
Den 10. november åpner AniCura Grünerløkka dørene for over 100 dyr med narkomane eller vanskeligstilte eiere. All behandling denne dagen er gratis, vi jobber gratis og har fått mange flotte sponsorer med på laget. Av erfaring vet vi at blant 100 dyr som ikke vanligvis kommer til veterinæren, vil vi finne mange ting som må følges opp og behandles ut over denne ene dagen. Flere har donert utstyr og spurt på Facebook hvordan de kan bidra. DETTE er en måte du kan gjøre en forskjell. Vi lager nå et fond for disse dyrene. AniCura matcher alle pengene som kommer inn på Spleis, krone for krone, slik at vi får behandlet så mange som mulig! I ukene som kommer etter Åpen Dag vil vi med disse pengene kunne gi tannbehandling, sårstell, behandling av ørebetennelse, klobrudd, kuttskader, våteksem, med mer til mange trengende dyr. Del og lik - vi setter i tillegg fem kroner i fondet for hver deling vi får av DENNE posten utover matchingen av beløpet på Spleis.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.