Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Fokus på god tannhelse

I perioden 15. oktober til 16. november har vi fokus på god tannhelse på våre klinikker og dyresykehus.

Har du noen gang hatt tannverk? Da husker du sikkert hvor smertefullt det var. Tenk om du gikk med denne smerten i ukes- eller månedsvis uten å få hjelp!

Dette er dessverre hverdagen for mange av våre kjæledyr, og så mange som 80 % av hunder og katter over tre år går rundt med uoppdagede tannproblemer som forårsaker smerte.

Smerte er foruten å være vondt for dyret, også en stressende tilstand som kan gjøre ditt pelsbarn mer urolig og irritabel, mindre leken og mindre selskapslysten. Om du ser tegn på endret atferd hos din hund eller katt, bør du få sjekket den hos dyrlegen.

I perioden 15. oktober til 16. november har vi i AniCura fokus på tannhelse hos våre kjæledyr. Alle våre tannrenser inkluderer gratis tannrøntgen*.

Røntgen er et svært nyttig hjelpemiddel innen tannbehandling av kjæledyr, da tannrøntgen kan hjelpe dyrlegen å vurdere om en tann kan være smertefull og bør trekkes eller ikke. Hos hunder og katter finnes det også en tannsykdom kalt tannresorpsjon (TR) som fører til at tannrøttene smuldrer opp. Denne sykdommen er svært smertefull og kan kun oppdages på røntgen.

Bestiller du time til tannbehandling av din hund eller katt hos oss i kampanjeperioden, inkluderer vi gratis tannrøntgen.

Bestill time hos oss i dag, og få ditt kjæledyr fritt fra smerter i munnen.

Du kan lese mer om tannkampanjen og våre tilbud i butikken her.

* Ikke alle klinikkene er med på kampanjen, av ulike grunner. Tilbudet i butikker kan variere noe grunnet sortiment. Spør din klinikk hvilke tilbud de har! 

Tannrens

Lurer du på hvordan en tannrens på kjæledyr foregår? Da kan du se denne videoen.

Flere nyheter