Julegaven til hunden eller katten som "har alt"?

Det ligger mang en julegave til Pus eller Fido under juletrærne i desember, og det er selvsagt alltid hyggelig med en ekstra godbit eller leke. Men hva med å gi en gave som varer hele året?

Det kan være vanskelig å huske på alt et dyr trenger av oppfølging gjennom et år. Kanskje sliter du med å få klippet klørne selv? Eller du har en hund eller katt som trenger hyppig tannrens på grunn av tannstein? AniPlan kan være tingen for deg! 

Har du hørt om AniPlan? 

AniPlan er en abonnementsordning med skreddersydde helsetjenester for ditt (eller foreldrene dines) dyr. Ut i fra alder, rase og dine ønsker velger du den av planene som passer best, og så ordner vi resten. Du får innkallinger til tannkontroller, helseundersøkelser, vaksiner og mer. Du får ubegrenset antall kloklipp i året, gratis resepter, rabatt på tannrens, HD/Ad-røntgen og på flere av fôrene vi fører. Og på forsikringspremien fra utvalgte forsikringsselskap. 

Betalingen skjer med automatisk trekk hver måned, og totalprisen på tjenestene er kraftig rabattert. 

Med AniPlan er du sikker på at du gjør det beste du kan for å forebygge sykdommer for din hund eller katt. Hvorfor ikke gi bort et abonnement til en du er glad i? Les mer om AniPlan her! 

Flere nyheter

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.