Julegaven til hunden eller katten som "har alt"?

Det ligger mang en julegave til Pus eller Fido under juletrærne i desember, og det er selvsagt alltid hyggelig med en ekstra godbit eller leke. Men hva med å gi en gave som varer hele året?

Det kan være vanskelig å huske på alt et dyr trenger av oppfølging gjennom et år. Kanskje sliter du med å få klippet klørne selv? Eller du har en hund eller katt som trenger hyppig tannrens på grunn av tannstein? AniPlan kan være tingen for deg! 

Har du hørt om AniPlan? 

AniPlan er en abonnementsordning med skreddersydde helsetjenester for ditt (eller foreldrene dines) dyr. Ut i fra alder, rase og dine ønsker velger du den av planene som passer best, og så ordner vi resten. Du får innkallinger til tannkontroller, helseundersøkelser, vaksiner og mer. Du får ubegrenset antall kloklipp i året, gratis resepter, rabatt på tannrens, HD/Ad-røntgen og på flere av fôrene vi fører. Og på forsikringspremien fra utvalgte forsikringsselskap. 

Betalingen skjer med automatisk trekk hver måned, og totalprisen på tjenestene er kraftig rabattert. 

Med AniPlan er du sikker på at du gjør det beste du kan for å forebygge sykdommer for din hund eller katt. Hvorfor ikke gi bort et abonnement til en du er glad i? Les mer om AniPlan her! 

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.