Julegaven til hunden eller katten som "har alt"?

Det ligger mang en julegave til Pus eller Fido under juletrærne i desember, og det er selvsagt alltid hyggelig med en ekstra godbit eller leke. Men hva med å gi en gave som varer hele året?

Det kan være vanskelig å huske på alt et dyr trenger av oppfølging gjennom et år. Kanskje sliter du med å få klippet klørne selv? Eller du har en hund eller katt som trenger hyppig tannrens på grunn av tannstein? AniPlan kan være tingen for deg! 

Har du hørt om AniPlan? 

AniPlan er en abonnementsordning med skreddersydde helsetjenester for ditt (eller foreldrene dines) dyr. Ut i fra alder, rase og dine ønsker velger du den av planene som passer best, og så ordner vi resten. Du får innkallinger til tannkontroller, helseundersøkelser, vaksiner og mer. Du får ubegrenset antall kloklipp i året, gratis resepter, rabatt på tannrens, HD/Ad-røntgen og på flere av fôrene vi fører. Og på forsikringspremien fra utvalgte forsikringsselskap. 

Betalingen skjer med automatisk trekk hver måned, og totalprisen på tjenestene er kraftig rabattert. 

Med AniPlan er du sikker på at du gjør det beste du kan for å forebygge sykdommer for din hund eller katt. Hvorfor ikke gi bort et abonnement til en du er glad i? Les mer om AniPlan her! 

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.