Nyttig informasjon før et besøk på AniCura Rising Dyreklinikk.

 

Timebestilling

Vi tar i mot både timebestillinger og akuttpasienter. Det er en klar fordel å bestille time på forhånd ved å ringe klinikken på telefon 35 50 64 40, da slipper man å måtte vente unødig. Som regel er det mulig å ta i mot drop-in-kunder, men det kan bli venting da oppsatte timer har prioritet. Akutt syke dyr vil selvfølgelig prioriteres.

Venterommet og ved ankomst

På klinikken har vi inndelt venterommet i to deler - et katteventerom innerst, og et hundeventerom nærmest døren. Når du kommer, henvend deg i skranken slik at vi kan registrere  deg og dyret ditt som møtt. Har du ikke mulighet til å være her sammen med dyret, har vi mulighet til å oppstalle pasienten slik at du kan komme tilbake etter at dyret er ferdig undesøkt/behandlet. Det er da viktig at vi har riktig telefonnr slik at vi kan ta kontakt med deg hvis vi har behov for det.

Ta gjerne med helsebok etc i tilfelle det er nødvendig å sjekke opplysninger der. Det er også lurt å ha med forsikringspapirer/forsikringsnummer.

Smittsom sykdom

Er det mistanke om smittsom sykdom på kjæledyret ditt, for eksempel lus og virussykdommer, er det en fordel at de venter i bilen til det er klart til å komme inn. Henvend deg i skranken før du tar inn dyret.

Angående HD/AD-røntgen NKK

Ved HD-/ og ad-røntgen eller andre undersøkelser (patella, spondylose etc.)som skal leses av via Norsk Kennel Klub, anbefaler vi de som er medlem av NKK til å gå til mine sider på Nkk.no og forhåndsbestille undersøkelsen. Dette blir rimeligere siden NKK slipper å sende ut en faktura til deg for avlesningen. Det går også raskere å få svar da undersøkelsen allerede har fått et saksnummer, dette står på rekvisisjonsskjemaene som du skriver ut direkte fra mine sider og tar med på klinikken. Les mer på NKK sine sider.