Nyttig informasjon før et besøk på AniCura Rising Dyreklinikk.

 

Timebestilling

Vi tar i mot både timebestillinger og akuttpasienter. Det er en klar fordel å bestille time på forhånd ved å ringe klinikken på telefon 35 50 64 40, da slipper man å måtte vente unødig. Som regel er det mulig å ta i mot drop-in-kunder, men det kan bli venting da oppsatte timer har prioritet. Akutt syke dyr vil selvfølgelig prioriteres.

Venterommet og ved ankomst

På klinikken har vi inndelt venterommet i to deler - et katteventerom innerst, og et hundeventerom nærmest døren. Når du kommer, henvend deg i skranken slik at vi kan registrere  deg og dyret ditt som møtt. Har du ikke mulighet til å være her sammen med dyret, har vi mulighet til å oppstalle pasienten slik at du kan komme tilbake etter at dyret er ferdig undesøkt/behandlet. Det er da viktig at vi har riktig telefonnr slik at vi kan ta kontakt med deg hvis vi har behov for det.

Ta gjerne med helsebok etc i tilfelle det er nødvendig å sjekke opplysninger der. Det er også lurt å ha med forsikringspapirer/forsikringsnummer.

Smittsom sykdom

Er det mistanke om smittsom sykdom på kjæledyret ditt, for eksempel lus og virussykdommer, er det en fordel at de venter i bilen til det er klart til å komme inn. Henvend deg i skranken før du tar inn dyret.

Angående HD/AD-røntgen NKK

Ved HD-/ og ad-røntgen eller andre undersøkelser (patella, spondylose etc.)som skal leses av via Norsk Kennel Klub, må du forhåndsbestille rekvisisjon på "mine sider" på Nkk.no. Les mer på NKK sine sider.