DVM AnimPG Dip CABC , veterinær og daglig leder

skien@anicura.no

35538111

Camilla tok utdannelsen sin i Budapest, Ungarn og uteksaminerte i 2006. Hun tilbragte de første 5 årene i England og jobbet på et stort smådyrshospital sammen med 12 andre veterinærer hvor hun utviklet en bred kompetanse. Hun har gått en rekke kurs opp igjennom årenes løp både i Europa og USA, primært innenfor områdene kirurgi, indremedisin, ultralyd og tannbehandling. Hun har tatt videreutdanning innenfor adferdspsykologi på Universitetet i Southampton, England og er sertifisert atferds konsulent og tar imot henvisninger fra andre kollegaer innenfor dette området.

Camilla er en meget habil indremedisiner og jobber systematisk og grundig med pasientene sine og gir seg ikke før hver eneste stein er snudd! Hun er glad i generell kirurgi men er også en dyktig tannkirurg.  Hun har en stor omsorg for dyrene og har igjennom sine atferds studier fått en dypere forståelse i hvordan man skal forholde seg til dyr i stressende og vanskelige situasjoner. Dette skaper en ro og trygghet for pasientene når de kommer til klinikken enten det dreier seg om rutinekontroll eller om de er syke.

Camilla er sterkt engasjert i dyrevelferd og samarbeidet tett med den verdensomspennende dyrevernsorganisasjonen Animals Asia Foundation årene hun jobbet i England (www.animalsasia.org). Hun er fortsatt aktiv med veldedighetsarbeid for denne organisasjonen.

På høsten 2019 starter hun på en 2 årig videreutdanning innen indremedisin via Improve International og ESVPS for tittelen General Practitioner Certificate in Small Animal Medicine.

Utdanning

Veterinær

Spesialfelt

Adferd, indremedisin