Toggle menu

Jan Håkon Greaker


[Missing text '/unitinformation/phone/' for 'Norwegian']: 35538111

[Missing text '/general/email/' for 'Norwegian']: skien@anicura.no

DVM PGC GPCert SAS, Sjefsveterinær og faglig ansvarlig

Utdanning

DVM GPCert SAS

Spesialfelt

Kirurgi, radiologi

Jan Håkon uteksaminerte fra University of Veterinary Science, Budapest , Ungarn i 2006 og reiste deretter til England. Det første året hadde han internship hos den anerkjente nevrokirurgen Malcolm Ness i Newcastle fra 2007-2008 før han fikk jobb på et stort dyrehospital i sør-England. Her jobbet han sammen med 12 andre veterinærer og utviklet en bred kompetanse før han returnerte til Norge i 2011. Han har tatt en rekke kurs i Europa og USA og har fordypet seg innenfor ortopedi, røntgen, smertebehandling og akuttmedisin via CPD-Solutions, Improve International og Oquendo Center.
Hans store interesseområde er bløtvevskirurgi og ortopedi, og han utfører det meste av bein-og leddkirurgi med moderne og spesialiserte metoder etter kursing i England og USA.
Han tar i mot henvisninger i fra store deler av sør-Norge.


Jan Håkon har stor stolthet i yrket sitt og er svært grundig i alt han gjør, og fra 2014 til 2016 gjennomførte han 2 års videreutdanning i avansert kirurgi via ESVPS med avsluttende eksamen fra Harper Adams University i England som ga ham tittelen General Practitioner Small Animal Surgery.
Dersom fritiden tillater det finner han rekreasjon ute i naturen med hundene sine eller hjemme med gitaren i fanget.