Toggle menu

Verdier


Våre verdier

Først og fremst ønsker vi å gi våre pasienter og dyreeieren en trygg og god opplevelse når de kommer til oss. Med solid kompetanse, erfaring og videreutdannelse fra inn- og utland kan vi ivareta våre kunder og pasienter på best mulige måte, og håper alle vil føle seg hjemme på Skien Dyreklinikk. 

Vi har stor stolthet i yrket og streber etter å holde en kontinuerlig høy standard. Med grundig utredning og vårt moderne utstyr vil vi sørge for at dyret får optimal behandling og oppfølging. 

Vi har stor omsorg for våre pasienter og tar med glede imot alle varianter av våre firbente venner. Fra de aller største ned til de aller minste!

Som en del av AniCura gruppen er vi stolte av å integrere deres verdier sammen med vår praksis og service for å kunne gi deg som kunde den beste opplevelsen av å komme til vår klinikk;

 

AniCura sine Verdier:

Sammen

Sammen kan vi mer. Vi tror på samarbeid og fellesskap, både lokalt og på tvers av landegrenser. Takket være vår internasjonale plattform har vi en unik mulighet til å drive utviklingen av spesialisert veterinærmedisin gjennom kunnskapsutveksling og samarbeid. Vi forenes i vårt engasjement for dyrenes beste, en glede og pasjon for å arbeide med dyr, samt vår erfaring som forteller oss hvordan vi kan hjelpe våre pasienter på best mulig måte. Vi er en trygg partner til alle dyreeiere.

Eget Ansvar

Hver eneste medarbeider hos AniCura har alltid et eget ansvar for å kvalitetssikre at vi utfører best mulig behandling og imøtekommer hver kunde og deres behov. Det er alle medarbeidernes ansvar å ta initiativ og se mulighetene til utvikling og forbedring.

Trygghet og omtanke

Vi arbeider med omsorg, trygghet og sykepleie. Vi viser medfølelse for alle dyr og dyreeierens situasjon. Hver eneste pasient og dyreeier møtes med respekt ved hvert tilfelle uansett små eller store bekymringer. Alle medarbeidere hos AniCura bidrar til et arbeidsmiljø der trygghet og omtanke er ledestjerner.

Kompetanse og utvikling

Vi er en moderne organisasjon som arbeider profesjonelt med de beste metodene. Høy kvalitet er viktig for oss. Vi vet at fremtiden er i kontinuerlig utvikling og forbedring. Vi arbeider aktivt med systematikk og effektivitet, videreutdannelse, forskning, samt investering i medarbeidere og veterinærmedisinsk utstyr. Vi deler gjerne vår kunnskap.

Direkte og ærlig

Vi verdsetter et godt arbeidsmiljø og en behagelig arbeidskultur der alle trives, kjenner trygghet og har mulighet til å utvikle seg. Gjennom tydelig kommunikasjon og respekt for hverandre skaper vi gode forutsetninger for å nå våre mål.

 

Velkommen til oss!