Om AniCura Sortland

AniCura Sortland er Vesterålens største og mest velutstyrte smådyrklinikk og er en del av AniCuras nordnorske storsatsning.

AniCura Sortland ble etablert i 1985 og har opp gjennom årene hatt tilholdssted i forskjellige lokaler på Sortland og omegn. Klinikken har vært i kontinuertlig vekst siden etablering og i 2001 flyttet klinikken inn i sine nåværende lokaler på Strand. 

I desember 2003 ble AniCura Sortland sertifisert av den Den Norske Veterinærforeningen (DNV) som den første klinikken i Nord-Norge. Vi er stolte over å være en sertifisert dyreklinikk og legger ned mye arbeid hvert år for å ivareta denne tittelen.

I september 2017 ble klinikken inlemmet i AniCura Group, en av Europas ledende leverandører av førsteklasses veterinærmedisin for smådyr. Nå er AniCura Sortland en del av AniCuras storsatsning i Nord-Norge. Sammen med seks andre klinikker danner vi en helt ny region i nord. 

Tanken bak storsatsingen er å styrke tilgjengeligheten og utviklingen av veterinærtjenester av høy kvalitet i regionen. 

Hos oss kan vi tilby blant annet tjenester som tannsteinfjerning, trekking av tenner, bløtvevskirurgi, rehabilitering av hund og katt. 
Vi er godt utstyrt med ultralyd og røntgen samt ett labratorium for blod og urinprøver.