Veterinær og daglig leder

Kirsti er veterinær og daglig leder ved klinikken.

Ho er utdannet ved The Royal (Dick) School of Veterinary Studies i Edinburgh i 2001. Kirsti startet egen praksis etter endt studie, og jobbet i blandet praksis i Setesdal de første årene. I 2005 startet ho Vennesla Dyreklinikk (nå AniCura Vennesla Dyreklinikk).

Kirsti har lang erfaring, og jobber nå mest med kardiologi, ultralyd og kirurgi, i tillegg til poliklinikk. Hver onsdag er ho på klinikkens underavdeling på Hornnes. Dette er hjembygden hennes der ho er vokst opp på gård med mange ulike dyr rundt seg, og der ho nå bor sammen med to barn, katt, hund og hamster.

Spesialkompetanse:

Kirsti har tatt en omfattende etterutdannelse innen kardiologi ved ESAVS (European School of Veterinary Studies) og utfører avanserte hjerteundersøkelser hos oss med ultralyd, EKG og Holter på hjertet. Hun er medlem av Norsk forening for veterinær kardiologi (NFVK), og er godkjent til å undersøke for arvelig hjertesykdom hos hund.

I tillegg er det et overordnet mål for Kirsti å yte god og personlig service, og at både to- og firbente føler seg velkommen og trygge. 

Utdanning

The Royal (Dick) School of Veterinary Studies 2001