Kirsti Bjørndal

Veterinær og daglig leder

Kirsti er daglig leder av AniCura Vennesla Dyreklinikk. Hun studerte ved The Royal (Dick) School of Veterinary Studies i Edinburgh i Skottland, og var ferdig utdannet veterinær i juni 2001. Dette er en skole med svært høyt akademisk nivå, og studiet her betydde ekstremt mye hardt arbeid, men også en svært solid plattform å bygge videre på.

Etter dette startet hun sin egen praksis i hjembygda Evje og Hornnes og jobbet noen år med både store og små dyr, men jobber nå i hovedsak kun med smådyr. Hun er spesielt interessert i kardiologi, kirurgi, dermatologi og billeddiagnostikk inkludert ultralyd. Hun har gjennomgått en fireårig etterutdannelse innen kardiologi via ESAVS (European School of Advanced Veterinary Studies), og tar imot henvisninger fra andre klinikker over hele Sørlandet for hjerteutredninger som inkluderer både røntgen og ultralyd av hjerte, blodtrykksmåling, vanlig EKG og såkalt Holter EKG (24 timers EKG).
Behandling av jakthunder er også et naturlig interessefelt. I tillegg er det et overordnet mål for Kirsti å yte god og personlig service, og at både to- og firbente føler seg velkommen og trygge! Hun har selv en katt og en liten gjeng med engelsk settere. 
I tillegg til å drifte dyreklinikken er Kirsti nestleder i Sørlandets Veterinærforening, og styremedlem i DNV-N (Den Norske Veterinærforening - Næringsdrivende).

Utdanning

The Royal (Dick) School of Veterinary Studies 2001