Jobb hos AniCura

Hand kramar hund tass

AniCura søker alltid etter mennesker som drives av å gjøre det beste for dyrene, har en sterk interesse for veterinærmedisin og som ønsker å være en del av å skape fremtidens veterinærmedisin.

AniCura er en familie bestående av nøye utvalgte dyreklinikker og dyresykehus. Vi forenes i vår kunnskap, vår yrkesstolthet og vår genuine kjærlighet til dyrene. Hos oss får du en mulighet til å arbeide i et inspirerende og utfordrende miljø sammen med flere av Europas ledende spesialister. Det er menneskene som arbeider her og vår bedriftskultur som gjør AniCura unikt. Vi har et sterkt fellesskap og tror på å være en arbeidsplass der medarbeidere kan inspirere hverandre, kjenne arbeidsglede og være med på å påvirke sin egen hverdag. For å stadig ligge i fremkant innen veterinærmedisinen satser vi på personlig utvikling og kunskapsdeling både internt og internasjonalt.

Vårt brede nettverk av dyktige medarbeidere skaper trygghet både internt blant våre medarbeidere og blant våre kunder.

Sammen står vi stødig i den veterinærmedisinske verdenen med blikket vendt fram mot fremtidens veterinærmedisin.

Vil du bli en del av vår familie? Du finner ledige stillinger nedenfor.
Send gjerne inn din søknad!

7 jobber ble funnet

 • två veterinärer undersöker en golden retriver

  AniCura Dyresykehus Oslo søker indremedisiner

  AniCura Dyresykehus Oslo søker dyktig smådyrveterinær med hovedinteresse og svært god kunnskap innen indremedisin, gjerne med spesialist-tittel eller lengre videreutdanning.

 • Tjej gosar med kattunge

  AniCura Dyreklinikker Oslo søker dyrepleier

  AniCura dyreklinikker i Oslo består av klinikkene på Ekeberg, Majorstuen, Grünerløkka og Bygdøy, samt dyresykehuset på Tåsen. Vi ønsker nå å utvide vårt team med nok en dyktig dyrepleier. Per i dag har vi behov på våre avdelinger på Grünerløkka og Bygdøy, men behovene forandrer seg stadig.

 • Barselvikariat ledig hos AniCura Dyresykehuset Bergen Nord

  AniCura Dyresykehuset Bergen Nord søker dyktig smådyrveterinær til barselsvikariat fra 1. November 2015 til 30. november 2016.

 • Diplomate of surgery / Experienced colleague needed to referral hospital in Bergen

  AniCura Group is the Nordic leader in advanced veterinary care for dogs, cats and other companion animals, with a high level of expertise in combination with modern and advanced medical equipment. AniCura has 1 500 employees, out of which 280 work in Norway. The group comprises several of the Nordic region’s most renowned companion animal hospitals and veterinary clinics working together to deliver veterinary care of the highest possible quality to pets.

 • Daglig leder i Tromsø

  Er du ny daglig leder for vår klinikk på Kvaløya i Tromsø?

 • Vikariat som veterinær ved vår hesteavdeling i Kristiansand

  Vi i AniCura Dyreklinikk Sørlandet er stolte og glade over å få jobbe sammen med noen av veterinærbransjens dyktigste kollegaer. Vi har nå blitt 1 100 ansatte i Skandinavia, hvor av 240 her i Norge. Med dette er vi Norges største veterinærmedisinske miljø, og vi vokser stadig.

 • Katt i famnen

  Vikariat som veterinær i Tromsø

  Brenner du for veterinærfaget og har lyst til å jobbe på en av Norges hyggeligste og beste arbeidsplasser? Har du begynt på smådyrspesialisering eller ønsker å gjøre det? Da er du hjertelig velkommen til oss i AniCura Tromsø. En av våre veterinærer går ut i fødsels- permisjon og i den anledning åpner vi opp for nye kollegaer. Vikariatet er i utgangspunktet 1 år, fra 1 juni 2015 – 31 august 2016, med mulighet for forlengelse.