Om AniCura

Hund och katt

AniCura er en familie av fremtredende dyresykehus og dyreklinikker som er spesialiserte på smådyr. Selskapet ble skapt ut fra ideen om at med felles ressurser kan vi sammen skape et bedre behandlingstilbud.

 I 2011 ble AniCura etablert som den første sammenslutningen av dyreklinikkker og dyresykehus i Norden, og er i dag et forbilde innen spesialisert veterinærmedisin og en god partner til dyreeiere og henvisende veterinærer i nord-Europa. 

AniCura har i dag et komplett tilbud innen medisinske og kirurgiske tjenester. Dette omfatter alt fra forebyggende behandling og grunnleggende omsorg til avansert diagnostikk, intensivbehandling, kirurgi og ortopedi. AniCura tilbyr også rehabilitering, fysioterapi og rådgivning innen hold av selskapsdyr.

Selskapet består av flere av Europas mest velrenommerte dyresykehus og dyreklinikker, hvilket gir unike muligheter til samarbeid, deling av kunnskap og tilgang til spesialistkompetanse. AniCura tar årlig imot over en million pasienter og er en anerkjent utdannings- og henvisningsinstans.

Vår visjon er at sammen skal vi skape fremtidens veterinærmedisin gjennom behandling av høy kvalitet og god tilgjengelighet.

Mer om AniCura

Trykk på linken under for å lese mer om AniCura