Om oss

Hønefoss Dyrehospital åpnet i desember 2000, og tar imot pasienter for de fleste typer diagnostikk og behandlinger. Pasientene våre kommer både fra lokalområdet og et større omland/region. Vi tar også imot henvisninger fra kolleger på flere områder.

I 2009/2010 gjennomførte vi en stor utvidelse og ombygging, og er i dag distriktets største klinikk/smådyrsykehus med over 500 kvm lyse, moderne lokaler. Vi holder til ved innkjøringen til Hønefoss (ved Ringerike Sykehus) og er lett å finne uansett hvilken retning du kommer fra.

Vi investerer kontinuerlig i både personale og utstyr, slik at vi kan utføre de aller fleste typer diagnostikk, kirurgi og behandlinger. Våre dyrleger har god kompetanse innen flere områder - som indremedisin, kirurgi, hudsykdommer og tannbehandling. Kikkhullskirurgi/endoskopi er blant våre satsningsområder. Vi har spesialistkompetanse i veterinær akupunktur og vi har også knyttet veterinær som er spesialist i øyesykdommer til klinikken. 

Klinikken har topp moderne fasiliteter/utstyr som gjør oss i stand til å arbeide grundig og raskt for å komme i mål diagnostisk.

Venterommet vårt er luftig, lyst og stort, slik at du kan velge om vil sitte alene eller sammen med andre eiere/kjæledyr og slå av en prat. Kaffen er alltid varm og stemningen avslappet. 

Kattepus har et eget avlukke der han får fred for nysgjerrige hundesnuter...Vi har en egen avdeling med store oppvarmede bur der dyrene kan få nødvendig pleie og omsorg for å komme seg til hektene igjen. Det er separat oppstallingsavdeling for katter, - som kan nyte luksusen og roen i våre romslige "Cat-condo's". Vi har sertifisering som "Cat Friendly Clinic" av ISFM.

I rehabiliteringsavdelingen med egen vanntredemølle kan hunder og katter trene seg opp etter operasjon eller rett og slett mosjonere for eksempel som ledd i slankebehandling eller forberedelse til jakt.

Akkreditering

Klinikken ble som Norges første - godkjent som "Cat-friendly clinic" av den internasjonale organisasjonen ISFM.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.