Vi har fått ny hjemmeside

Vi håper du liker den. Med alle store systemendringer kan det komme litt rusk i maskineriet, og vi beklager på forhånd om en knapp ikke virker eller det skulle stå hund i stedet for katt et sted eller to. Vi lover at om du kommer til oss på klinikkene kan vi forskjell på hund og katt!

Om Anicura

Våre veterinærer, veterinærsykepleiere og spesialister hjelper ditt kjæledyr med omsorg og høy profesjonalitet, fra sør til nord.

Om os

Vår visjon er sammen å skape fremtiden for veterinærbehandling, med høy pasientsikkerhet og tilgjengelighet. Les mer om vår historie og hvorfor vi er et godt valg for å behandle kjæledyret ditt.

Les mer om oss her

Jobbe hos oss?

Her kan du lese mer om karrieremuligheter hos AniCura.
Gå til karrieresiden

Nyheter

Her kan du lese siste nytt.
Gå til våre nyheter

Abonner på forebyggende kjæledyrpleie og god helse - Få AniPlan®


Du kan nå abonnere på forebyggende behandling rettet mot å få dyret ditt til å føle seg bra og redusere risikoen for alvorlige helseproblemer. Med AniPlan® får du din egen helseplanlegging gjennom året til en fast månedlig pris, som inkluderer blant annet enkelte undersøkelser og vaksinasjoner samt tett omsorgskontakt, råd og veiledning. Med AniPlan® får dyret ditt jevnlig tilsyn, noe som fører til lavere kostnader gjennom redusert behov for avansert veterinærpleie.

Finn nærmeste veterinærklinikk

Anicura har både store og små klinikker i Norge. Fra nord, til sør og øst.

Hvilken hund passer for meg?

Å velge riktig rase er avgjørende for et godt og livslangt vennskap. Hundens behov for aktivitet, pelspleie, dens medfødte kvaliteter og tilbøyeligheter må passe med deg og dine behov. Vår hunderasevelger vil gi deg en pekepinn på hvilke raser som kan matche deg og din livsstil.
Ta testen!

Hvilken katt passer for meg?

Å velge riktig rase er avgjørende for et godt og livslangt vennskap. Kattens behov for pelspleie og dens medfødte kvaliteter og tilbøyeligheter må passe med deg og dine behov. Vår katterasevelger vil gi deg en pekepinn på hvilke raser som kan matche deg og din livsstil.
Ta testen her!

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.