Velkommen til AniCura's katterasevelger

Å ha en katt er enormt givende, men det er også et stort ansvar. Forsikre deg om at du har vurdert både dine og kattens behov før du tar et valg. Hvis du har bestemt at tiden er inne: gratulerer! Nå gjenstår det å finne ut hvilken type katt som matcher deg. I katterasevelgern hjelper vi deg med nettop dette! Du må tenke over og svare på seks spørsmål, så hjelper vi deg å finne frem til den katterasen som passer best for deg og din livssituasjon!
Ta testen

Hvilken katterase passer meg?

Finn riktig katterase for deg

Å velge din purrfekt venn kan være ganske utfordrende! Du forplikter deg tross alt å ta vare på en firbeint venn gjennom hele dens liv! Og pleier du din katt godt, kan det fort bli 20 år! Katter kommer i et stort utvalg av former, størrelser, farger og pelsstyper, og du vil uten tvil stille deg mange spørsmål. "Hva slags katt skal jeg få?" "Hva er den beste katterasen for meg?" "Hva slags katt vil passe godt sammen med familien min?"

Match din livsstil med katten din

Det er enkelt å velge en katt for det bedårende utseendet, men du må ta hensyn til hver katts spesifikke behov og egenskaper, slik at de matcher deg og din livsstil. Kattens personlighet spiller en stor rolle i om den vil passe inn i ditt hjem og fungere med dine behov. Om du har lyst på en katt, ser du kanskje allerede en spesiell rase for deg. Men er den virkelig den riktige rasen for deg?

Psst ... ikke glem å ta testen!

Vil du vite mer om forskjellige raser?

Vi har satt sammen en liste over de mest populære katterasene for å hjelpe deg med å forstå alle dem og forskjellene mellom dem bedre. For å finne ut mer om de unike egenskapene og behovene til de ulike rasene, bla gjennom biblioteket nedenfor og finn en venn som passer perfekt for deg og din familie.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.