Gratulerer med ditt nye familiemedlem!

For en spennende tid du har foran deg! Den første tiden med en valp er en fantastisk opplevelse hvor du blir kjent med ditt nye familiemedlem og vokser inn i rollen som hundeeier. Men det kan også være litt utfordrende, med uforutsigbar oppførsel, mye bekymring og mange spørsmål. Valper er søte, men også et stort ansvar. Vi er her for å hjelpe deg til det beste livet din nye venn.

En pote om gangen

Vi vil gjerne hjelpe deg i din nye rolle som hundeeier. I denne mobilvennlige guiden har vi samlet fakta og råd om hvordan du får en god start og et trygt hundeliv med din nye, lodne venn.

En digital skole for deg og valpen din

I AniCuras digitale valpeskole tilbyr vi deg som ny eller fremtidig hundeeier veiledning om hvordan du best tar vare på din pelskling. I et månedlig nyhetsbrev tilpasset din valps alder får du nyttige fakta og råd som hjelper deg med å skape det beste livet for deg og valpen din.
Registrer valpen din her
Puppy looking into camera AniCura

Vaksine-ekspert?

  1. Hvor mye vet du om vaksineanbefalingene for valpen din? Hva anbefales, når og hvorfor bør du vaksinere hunden din? Og mot hva?

  2. Når skal valpen vaksineres?

  3. Hvilke sykdommer vaksinerer vi valpene mot i de vanlige valpevaksinene?

  4. Hvor ofte må hunden vaksineres når den er ferdig med valpevaksinene?

  5. Om din hund får en virussykdom, vil vaksinen gjøre den frisk?

  6. Hvorfor bør du vaksinere hunden din?

Hvilken rase passer best for deg?

Alle hunder krever mye omsorg, selskap og stimulering. Men forskjellige raser har forskjellige behov. Prøv vår rasevelger for å finne ut hvilken hund som passer deg og din livsstil!

Endelig er din pelskledde venn her!

Det er på tide å lære mer om hvordan du kan bli den best mulige hundeeieren du kan være. Vi vet det vil komme utfordringer og spørsmål underveis, og vi er her for å hjelpe deg!
Les og lær mer om hold og stell av valp

Å være hundeeier er en morsom men utfordrende oppgave

Valper er til å spise opp, ingen tvil om det. Men livet med valpen inneholder også noen uforutsigbare situasjoner ...

Vi er her for deg og valpen din!

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.