Gratulerer med ditt nye familiemedlem!

For en spennende tid du har foran deg! Den første tiden med en kattunge er en fantastisk opplevelse hvor du blir kjent med ditt nye familiemedlem og vokser inn i rollen som katteeier. Men det kan også være litt utfordrende, med uforutsigbar oppførsel, mye bekymring og mange spørsmål. Kattunger er søte, men også et stort ansvar. Vi er her for å hjelpe deg til det beste livet din nye venn.

En pote om gangen

Vi vil gjerne hjelpe deg i din nye rolle som katteeier. I denne mobilvennlige guiden har vi samlet fakta og råd om hvordan du får en god start og et trygt katteliv med din nye, lodne venn.

En digital skole for deg og kattungen din

I AniCuras digitale kattungeskole tilbyr vi deg som ny eller fremtidig katteeier veiledning om hvordan du best tar vare på din pelskling. I et månedlig nyhetsbrev tilpasset din katts alder får du nyttige fakta og råd som hjelper deg med å skape det beste livet for deg og kattungen din.
Registrer katten din her
Puppy looking into camera AniCura

Vaksine-ekspert?

  1. Hvor mye vet du om vaksineanbefalingene for kattungen din? Hva anbefales, når og hvorfor bør du vaksinere katten din? Og mot hva?

  2. Når skal katten vaksineres?

  3. Hvilke sykdommer vaksinerer vi kattungene mot i de vanlige kattungevaksinene?

  4. Hvor ofte må katten vaksineres når den er ferdig med grunnvaksinene?

  5. Om din katt får en virussykdom, vil vaksinen gjøre den frisk?

  6. Hvorfor bør du vaksinere katten din?

Hvilken rase passer best for deg?

Alle katter krever mye omsorg, selskap og stimulering. Men forskjellige raser har forskjellige behov. Prøv vår rasevelger for å finne ut hvilken katt som passer deg og din livsstil!

Endelig er din pelskledde venn her!

Det er på tide å lære mer om hvordan du kan bli den best mulige katteeieren du kan være. Vi vet det vil komme utfordringer og spørsmål underveis, og vi er her for å hjelpe deg!
Les og lær mer om hold og stell av katt

Å være katteeier er en morsom men utfordrende oppgave

Kattungene er til å spise opp, ingen tvil om det. Men livet med katten inneholder også noen uforutsigbare situasjoner ...

Vi er her for deg og kattungen din!

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.