Velkommen til AniCura's hunderaservelger.

Det første du gjør som ansvarlig hundeeier, gjør du før du i det hele tatt har møtt ditt nye familiemedlem: Vurder nøye både dine og hundens behov før du velger hvilken rase du skal skaffe deg. Feil valg og dårlig match kan gi mye frustrasjon for både hund og eier, mens når det klaffer, blir det et harmonisk og fantastisk forhold. Hvis du har bestemt at tiden er inne: gratulerer! Nå er det på tide å finne ut hvilken type hund som passer for deg.I hunderaservelgeren hjelper vi deg med nettop dette! Du må tenke over og svare på seks spørsmål, så vil vi hjelpe deg på vegen til å finne riktig hunderase.
Ta testen

Hvilken hund passer meg?

Finn riktig hunderase for deg

Å velge din nye beste venn kan være ganske utfordrende! Du forplikter tross alt å ta vare på en firbeint venn som vil være avhengig av deg hele livet! Når du velger en ny hund, går det så mange spørsmål gjennom hodet: "Hva slags hund bør jeg få?" "Liten eller stor?" "Hva slags hund vil passe godt sammen med familien min?"

Match dine behov med hunden din

Hvordan kan livet ditt se ut med den nye hunden din - er den stor eller liten, aktiv nok til å løpe med deg på joggetur, eller får du en kosegris? Hundens gemytt og personlighet spiller en stor rolle når du skal avgjøre om en hund passer for ditt hjem og dine behov. Du har kanskje alt sett for deg en spesiell hund du vil ha, men er du sikker på at dette virkelig er den riktige rasen for deg?

Psst ... ikke glem å ta testen!

Vil du vite mer om forskjellige raser?

Vi har satt sammen en liste over noen av de mest populære hunderasene for å hjelpe deg med å forstå dem bedre. Hva er de avlet for å gjøre? Hvordan er det vanlig at rasen oppfører seg? Hvor mye aktivitet trenger den? Bla gjennom biblioteket vårt nedenfor og finn en ny firbent venn som passer perfekt for deg og din familie.

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.