Tannkampanje mai 2018

Velkommen til en gratis tannsjekk hos dyrepleier!

Vi ønsker økt fokus på tannhelse hos våre firbeinte venner!

Dersom det er behov for rens, vil du få med gratis tannrøntgen og tannbørste.

Månedens vare er Bucadog og Bucacat tannkrem, hvor du får 30% avslag!

Hvorfor ta tannrøntgen?

Tannrøntgen kan avsløre smerte/sykdom i munnen som ikke blir oppdaget ved visuell sjekk. Ved visuell sjekk ser man kun toppen av isberget, og mye kan skjule seg under!

Ikke alle er klar over hvor mye tannhelsen påvirker kroppen vår.
Visste du at man faktisk kan forkorte levetiden med dårlig tannhelse? Man kan til og med få blodforgiftning, da bakteriene kan snike seg inn i blodkarene som nærer den syke tannen.

Mange dyr er flinke til å skjule smerten sin, og mange eiere vet ikke selv at dyret har et smertefullt problem. Smerten kan komme så snikende at eier ikke får med seg atferdsforandringene.

En kjent historie kan lyde: "Etter at Fido var på rens, og dere trakk den syke tannen dere fant, har han blitt en helt annen hund! Nå sluker han tørrfôret, og han leker med ball igjen. Humøret er mye bedre enn det var. Fido på 8 år oppfører seg nå som om han var 3 år gammel igjen."

I hele mai kan du booke GRATIS tannsjekk hos dyrepleier. 

Ring oss på +47 62 41 16 60, eller send en mail til elverum@anicura.no for å sette opp time.

Flere nyheter

 • Skog- eller fjelltur med hunden?

  Båndtvangen er over, jaktsesongen er i gang og vakre høstfarger lokker folk til fjells. Det er fantastisk for hunder å få bevege seg fritt i naturen, men med fri bevegelse kommer det ofte flere skader enn normalt. Her er noen ting du bør tenke på!
   Les mer om dette
  • Flere påkjørsler om høsten

   Om høsten får klinikkene våre inn nesten dobbelt så mange påkjørte dyr som i de lyse sommermånedene, og oktober er verstingen. Kommer vi kanskje litt sent i gang med refleksbruken? Og er det nok med en refleks?
    Les mer om dette
   • Hund i varm bil

    Vi har hatt en uvanlig varm sommer i store deler av landet, og selv en kort stund innelukket i en bil i denne varmen, kan være svært farlig for hunder. Det aller beste er å la hunden være igjen hjemme! Skulle likevel uhellet være ute, er dette det du skal gjøre.
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.