Tannkampanje mai 2018

Velkommen til en gratis tannsjekk hos dyrepleier!

Vi ønsker økt fokus på tannhelse hos våre firbeinte venner!

Dersom det er behov for rens, vil du få med gratis tannrøntgen og tannbørste.

Månedens vare er Bucadog og Bucacat tannkrem, hvor du får 30% avslag!

Hvorfor ta tannrøntgen?

Tannrøntgen kan avsløre smerte/sykdom i munnen som ikke blir oppdaget ved visuell sjekk. Ved visuell sjekk ser man kun toppen av isberget, og mye kan skjule seg under!

Ikke alle er klar over hvor mye tannhelsen påvirker kroppen vår.
Visste du at man faktisk kan forkorte levetiden med dårlig tannhelse? Man kan til og med få blodforgiftning, da bakteriene kan snike seg inn i blodkarene som nærer den syke tannen.

Mange dyr er flinke til å skjule smerten sin, og mange eiere vet ikke selv at dyret har et smertefullt problem. Smerten kan komme så snikende at eier ikke får med seg atferdsforandringene.

En kjent historie kan lyde: "Etter at Fido var på rens, og dere trakk den syke tannen dere fant, har han blitt en helt annen hund! Nå sluker han tørrfôret, og han leker med ball igjen. Humøret er mye bedre enn det var. Fido på 8 år oppfører seg nå som om han var 3 år gammel igjen."

I hele mai kan du booke GRATIS tannsjekk hos dyrepleier. 

Ring oss på +47 62 41 16 60, eller send en mail til elverum@anicura.no for å sette opp time.

Flere nyheter

 • Nå er det båndtvang - hvordan kan jeg aktivisere hunden?

  Båndtvang gjelder fra og med fra 1. april til og med 20. august for hund i hele landet. Det er viktig for hunder å få beveget seg og aktivisert seg, selv om det er båndtvang. Vi har derfor samlet noen tips og aktiviter som kan passe, selv om hunden må være i bånd.
   Les mer om dette
  • Flåtten er her!

   Vårvarmen har allerede kommet i store deler av landet, og flåtten blir aktiv ved temperaturer over 4 grader. Mange har allerede funnet flått på sin hund eller katt. Flåttsesongen starter tidlig og varer lenge, og det er på tide å tenke på forebyggende preparater!
    Les mer om dette
   • Kattepest påvist i Agder!

    Flere har sikkert fått med seg at den svært smittsomme sykdommen Parvovirus-infeksjon hos katt, også kalt kattepest er påvist i agder. Vi oppfordrer alle katteeiere til å ta en titt i helsebok og pass, når fikk din katt sin siste vaksine? Er den beskyttet med riktig vaksine?
     Les mer om dette

    Feil

    Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.