Møt våre veterinærer på mobilen!

I AniCura-appen kan du enkelt få resept på flåttmiddel til din hund eller katt, direkte i mobilen. En konsultasjon for resept koster kun 219 kr per dyr! Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for deg og din firbente venn.

Så enkelt er det å komme i gang

 1. Last ned appen og opprett profil med epost-adresse og passord
  Enkelt og sikkert
 2. Registrer ditt dyr
  Vi tar i mot hund og katt
 3. Velg kategori med symptomer
  Våre dyrleger er nå klare til å hjelpe deg

Last ned appen nå!

Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200, hele året. I AniCura-appen får du raskt svar på viktige spørsmål, og med AniPlan får du ubegrensede besøk i AniCura-appen.

Vil du laste ned direkte?

Get it on Google PlayDownload on the App Store
 • Her finner du ofte stilte spørsmål og svar.

  Les mer om dette

 • Etter et besøk hos veterinæren eller i appen har du kanskje mottatt tips og anbefalinger om hvordan du kan ta vare på kjæledyret ditt hjemme. Vi har samlet noen små videoer som viser hvordan du som dyreeier lett kan gjøre mye selv hjemme!

  Les mer om dette

 • Velkommen til AniCura – et forbilde innen avansert veterinærmedisin og en viktig partner for dyreeiere og henvisende veterinærer i hele Europa! Disse brukervilkår, sammen med vår personvernerklæring, gjelder ved bruk av de e-veterinærtjenestene som …

  Les mer om dette

Finn nærmeste veterinærklinikk

Abonner på forebyggende kjæledyrpleie og god helse - Få AniPlan®


Du kan nå abonnere på forebyggende behandling rettet mot å få dyret ditt til å føle seg bra og redusere risikoen for alvorlige helseproblemer. Med AniPlan® får du din egen helseplanlegging gjennom året til en fast månedlig pris, som inkluderer blant annet enkelte undersøkelser og vaksinasjoner samt tett omsorgskontakt, råd og veiledning. Med AniPlan® får dyret ditt jevnlig tilsyn, noe som fører til lavere kostnader gjennom redusert behov for avansert veterinærpleie.

Hvilken hund passer for meg?

Å velge riktig rase er avgjørende for et godt og livslangt vennskap. Hundens behov for aktivitet, pelspleie, dens medfødte kvaliteter og tilbøyeligheter må passe med deg og dine behov. Vår hunderasevelger vil gi deg en pekepinn på hvilke raser som kan matche deg og din livsstil.
Ta testen!

Hvilken katt passer for meg?

Å velge riktig rase er avgjørende for et godt og livslangt vennskap. Kattens behov for pelspleie og dens medfødte kvaliteter og tilbøyeligheter må passe med deg og dine behov. Vår katterasevelger vil gi deg en pekepinn på hvilke raser som kan matche deg og din livsstil.
Ta testen her!

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.