Akkurat nå – ledig stilling som dyrepleier!

Les mer og søk her

Sandnes

AniCura Sandnes Smådyrklinikk

Velkommen til AniCura Sandnes Smådyrklinikk. Her møter du veterinærer med tung faglig kompetanse, lang erfaring og mye omsorg, og ditt dyr får pleie av høy kvalitet. I butikken vår finner du kvalitetsfôr og -utstyr. Velkommen til oss!

For dyreeiere

Velkommen til oss med ditt kjæledyr

Bestill en time hos oss

Kontakt oss

51 66 69 98

Welhavens vei 19, 4319 Sandnes

Få veibeskrivelse
For veterinærer

Henvis en pasient til oss

Opprett henvisning

Lær mer om ditt dyr

Uansett om du har en hund, katt eller et annet smådyr, er vi her for deg. Hos AniCura kan vi hjelpe deg både med kunnskap og med medisinsk eller kirurgisk hjelp. Det finnes mye man kan lære seg om sitt dyr, og dess mer du kan, dess lettere blir det å avgjøre om du må oppsøke en veterinær eller ikke.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Se våre tjenester og behandlinger

Spar penger med AniPlan

Med AniPlan får du et abonnement på forebyggende behandling som vaksiner, helsekontroller og tannsjekker. Alt til rabattert pris og med god oppfølging. Ubegrensede konsultasjoner i AniCura-appen hører også med! AniPlan - for det gode livet!

Last ned AniCura-appen


Så har du en AniCura-veterinær med deg i lomma uansett hvor du er, hver dag mellom 0700 og 2200.

Vil du motta vårt nyhetsbrev?

Få gode råd og nyttig informasjon fra de flinke veterinærene våre. Hver måned samler vi tips og interessant lesing om hvordan vi har det best med våre firbente venner. Meld deg på AniCuras nyhetsbrev for mer kunnskap om god og forebyggende omsorg.
Få tips og råd rett i innboksen

Sist besøkte klinikk på anicura.no

Er du på ferie eller trenger du en spesialist på en annen AniCura-klinikk? Her kan du finne en! Husk at du kan bruke dine AniPlan-tjenester på alle AniCuras klinikker i hele Norge.
AniCura Sandnes SmådyrklinikkFinn en annen klinikk

Feil

Det har oppstått en feil. Siden svarer ikke lenger som forventet.